hesabın var mı? giriş yap

  • 14 temmuz 2013 tarihinde hüseyin çelik'in basın toplantısı sırasında devlet bahçeli için kullandığı cümle.
    insanların kişisel korku ve fobilerinin siyaset malzemesi haline geldiğinin göstergesidir.

  • serander cafe'de istemeden duyduğum diyalogtur.

    -bu herif küçükken dikili'nin en salak çocuğuydu.
    +hadi lan ne yaptım da salak oldum?
    -sen değil miydin şirinleri görücem diye ormanı yakan? aga dinle bak. bu salak almış eline kibriti çalılıkları yakmış, plan da şöyle, çalılar yanınca şirinler dumandan boğulup ortaya çıkacak bu da şirinleri görecek. dikili'nin en büyük orman yangınını çıkardı.

    edit: imla

  • branched chain amino acids.

    dallanmış molekül yapısına sahip aminoasitler. merkezi karbonatomuna bağlı olan ve aminoasidin türünü belirleyen grupta dallanmalar olduğu için bu adı alırlar. vücut tarafından üretilemeyen ve dışarıdan alınması zorunlu olan temel aminoasitlerdendirler. üç tanedirler: isoleucin, leucin, valine. sporcular tarafından çokça tüketilirler.

  • pogonofobi, sakal korkusudur. genellikle, sakallı bir kişiyle yaşanan endişe verici bir olaydan veya sakalın kişinin yüzünü gizlemesinden hoşlanmama durumu ile ortaya çıkabilir.

    pogonofobisi olan kişiler sakallı kişilerden kaçınırlar. sakallı bir kişinin fotoğrafına bakarken bile endişe duyabilirler. genellikle sakalı kişilerle arkadaş olamazlar ve sakallı biriyle konuşurken aşırı gergin olurlar.

  • recebimin az önceki grup konuşmasından bir kupledir.

    eeee?

    hadi entiriyi dolduralım. nüfus olmuş 76 milyon. yaklaşık 4 kişi bir hane yapsa 19 milyon aile yapar. hadi çekirdekler yanlız yaşayanlarla 20 milyon diyelim.

    20 milyonu böl 2,5'a 8. yani 8 yılda bir buzdolabı değiştiryorsunuz ama 11 yıldır bir adamı değiştiremediniz be! başka ne denir ki bu mesele üstüne

  • rize iyidere belediye başkanının açıklaması tamamı şu şekilde;

    "beyinkanaması geçiren ve 20 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra sağlığına kavuşan rize iyidere belediye başkanı ahmet mete, muhtarlara verdiği iftar yemeğinde, “öbür dünyaya gittim geldim; dedeleriniz 10 ağustos’ta başbakan erdoğan’a oy vermenizi istedi” dedi."

    haber

    insan evladının bambaşka bir canlı olduğuna delalettir. sen öbür tarafa gitmemişsin dostum bonzun yan etkileri hep bunlar. ufak çaplı bir badtrip diyelim...

    gerçek...

  • halley kuyruklu yıldızının ardında bıraktığı evlatlıktan reddedilmiş paçalarının geçiş törenidir. avcı (orion) takım yıldızları doğrultusunda (yunan mitolojisine göre gizliliğin temsilci olur kendileri) açık ve şehir ışıklarından arınmış bir gökyüzünde, güneybatı ufuktan yukarı doğru üçte ikilik kısmı gözlemlerseniz belki saatte 30 kadarını görebilirsiniz. ha ben evlatlıktan reddedilmişi değil kendini görmek isterim derseniz halley baba 2061 yılında teşrif edecek, ömrün varsa görürsün.

  • kendini bilen insan söylemidir.

    ulan bir atatürk'e bak, bir de kendine bak.

    anıt layık olanda kalmalı.