hesabın var mı? giriş yap

  • son zamanların en büyük şampiyonlar ligi performansını gösterip ballon d'or ödülünü sonuna kadar hak etmiştir.
    zamanında real madrid'in neden ibrahimovic, lewandovski gibi üst düzey bir santrafor almadığı tartışılıyor benzema yetersiz görülüyordu. benzema'nın asli görevi ronaldo'yu beslemek, ona boş alanlar yaratmak ve diğer hücumcuların performansını yukarı çekmekti bu işi de layıkıyla yaptı. ronaldo gittikten sonra kağıt üstünde takımın hücumdaki en önemli oyuncusu oldu ve son 3 senede muhteşem bir performans sergiledi, adama hangi rol verilirse verilsin kusursuza yakın yerine getiriyor değeri son 3 senede anlaşılsa da ronaldo ve bale'in bu kadar üst düzey oynamasındaki sebep de kendisiydi.

  • 500t otobüsleri aslında otobüs değildir. mutantdır, canlı organizmadır, binen yolcuları içine alır eritir ağzına sıçar sonra posasını belli duraklarda dışarı atar. yaşayabilmek için yenilerini alır.

  • sanirim bazi otobüslerde hangi düğmeden basıldıysa, sadece ona en yakın iniş kapısı açılıyor. böyle bir durumda bana yakın iniş kapısı açılsın diye, duracak ışığı yandığı halde dügmeye basıyorum.

  • dün akşam seasons'da emre çolak'a karşı maç yaptığım oyundur.

    emre çolak olduğundan %100 eminim adamın. zira sneijder'in yerine emre çolak'ı oynatıyordu. düşündüm, bunu dünya üzerinde sadece emre çolak'ın kendisi yapabilir.

  • 20 yaşındaki bali bağımlısı gençlerin nöbet kulelerinde mangal yaptığı bir ordu değildir.

  • yok abi, bu bi ergen tribi falan değil. 30 yaşına geldim neredeyse, daha fazla yaşamayı sevdiğim bir vakit yok geceden. içmeye/takılmaya çıktığım gece de öyle, mal gibi evde oturup ertesi gün iş yokmuşcasına film izlediğim öyle mal gibi takıldığım gece de öyle. daha az insan var sanki dünyada. sanki sevmediklerimiz kayboluyor bir süre. dünya daha biz gibilere kalıyor. mutluyum lan, sokayım biyolojik saate.