• yanında entry numarasını göstermeyen istatistik. diğer tüm istatistiklerde entry numarası görülebiliyordu.
  • insanım diyenin kendine soyunmasının yakışanı faktörüdür yaz önü 45 koruma afedersin...
  • bir başlıktaki entryleri tek bir entry gibi algılayıp şukelaları toplayarak değerlendiren fasilite.*
  • yazarın en çok baktığı ve en çok editlediği, yani en çok özen gösterdiği entryleri olsa gerek.

    (bkz: bi kere de ben salliyim dedim amca)
  • ben ve ? butonlarıyla yeni gelmeye başlamış istatistiktir.

    kanımca hesaplanma şekli aya göre ayarlanmaktadır.şimdi efendim ayın dünyaya yaklaşması uzaklaşması esnasında oluşan duygu coşumunda girilmiş entrylerin gösterildiği listedir bu.özellikle ayın seçilmesi büyük bir kombinasyon sansı vermekte ve dinamiğin devamının sağlanması bedavaya getirilmektedir.kaynak:

    (bkz: taşdelen)
  • hani ba$ucumuzda duran siklikla okunan kitaplar ki$inin karakterini ele verir ya bir nebze, belki de bunu amaclayan, kimdir nedir diye soruldugunda al i$te donup donup bi$iler yazdigi konular arasinda en ilgi cekeni bunlardir, sonrasi sana kalmi$, analiz et bunyeyi sen karar ver diyen hadise olabilir.
  • bir kişinin, şukela almış ve en beğenilen entryleri klasmanına girmiş entrysi var ise, ve bu entrynin bulunduğu başlık altında ayrıca başka entryleri de var ise, basucu eserleri klasmanında o başlığın adı görünmekte, ve tıklandığında o başlıkta sadece o kişinin girdiği bütün entryler gelmektedir. işte bu fasilitiye basucu eserleri denir.

    ör:
    suser koda adı: susercan
    baslık: hedehödö
    başlık altındaki entryleri: 56834, 56948, 57312
    en beğinilen entryleri içindeki entrysi: 56948
    basucu eserleri: hedehödö

    hedehödö yö tıklandığında, soltarafta 56834, 56948, 57312 nolu entryleri görünecektir.

    edit: yapılan kontrol sonucu susercan diye bir suser olmadığı saptanmış ve gelecekte bu suser adını kimin alacağı merak edilmeye başlanmıştır.
  • anladığım kadarı ile ssg'nin "sözlük ahalisi meraktan çatlasın, her kafadan bir ses çıksın, ben de fildişi kulemden bu fanileri izleyerek keyifleneyim" diye eklediği bir fasilitedir. baksanıza fasiliteyi koymuş ve aradan çekilmiş. ne olay kısmında bir duyuru ne de başlık altında bir açıklama.
  • yazarin en cok editledigi veyahutta baktigi belki de en cok sukela alan entrylerinden olusan kategori.
  • her kutup karşı zıt kutbunu yaratır prensibiyle, yakında tuvalet kağıdına baskılı eserleridiye bir kimdir nedir fasilitesini beklememize sebep olan fasilite.
hesabın var mı? giriş yap