• 2008 yazında çıkması beklenen yeni battlefield oyunu.
    ücretsiz sunulacak bu oyunda çizgi karakterler eşliğinde savaş yapacağız.
    http://www.battlefield-heroes.com/home.asp
  • motto'su "not getting shot in the face repeatedly by a swearing, ultra skilled 15 year old boy who plays the game every day for 8 hours" olan oyun.

    gerçekten böyle olur mu bilmiyorum ama zilyon yıllık online oyun hayatımdaki en büyük sıkıntılarımdan birini bu kadar açık seçik ifade etmelerine vuruldum.

    bi de battlefield olması ayrı güzel tabi.
  • eğlenceli fps. grafikler, oynanış vs oldukça hoş. gri/yeşil/kahverengi oyunlardan sonra renkli oyun oynamak iyi geldi.

    class sayısı az, zaten soldier ve gunner birbirine çok benziyor. commanda oynamak lag yüzünden zor.

    silah, ability, vs.leri xp kazanıp level atladıkça ve mission(bir nevi achivement) tamamladıkça kazandığınız puanlarla alıyorsunuz. 7 günlük veya 1 aylık alınıyor(hasbinallah).

    oyunun sorunu karakter özelleştirmenin tam anlamıyla bir başarısızlık örneği olması. elbiselerin nerdeyse tamamı gerçek parayla satın alınıyor. aldığınız zaman bitmiyor, 1 ay süreleri var sonra tekrar satın almanız gerekiyor. micro transaction uygulayan oyun çok gördüm ama bu kadar gerzek sistem görmedim. bu yüzden herkez birbirinin aynı neredeyse. gerçi beta'da bile her an silinmesi muhtemel karakterlerine para verip elbise alan adamlar olduğunu düşünürsek para kazanmaları muhtemel. bir de çok özelleştirilmiş bir karakter sizin takımdan mı karşıdan mı yakına gelene kadar kesinlikle anlamıyorsunuz.
  • quake live ile team fortress 2 kırması oyundur kendileri. böyle söyleyince kötülediğimi sanmayın; oldukça zevkli oynanışı, ödül sistemi ve lagsız sunucuları ile bünyede meydana gelen online shooter özlemini hayli hayli gidermektedir. store'daki saçma alışveriş mantığı ve sadece 3 class olması yüzünden biraz eksik gibi görünsede betadan çıktığında çoğu battlefield hayranının saatlerini ve günlerini çalacak, yiyecek, yutacak potansiyele sahiptir.

    not: halihazırda beta olmasından dolayı her isteyen oynayamıyor, zorlamayınız.
  • gamespot 1 mayıs cuma gününe kadar 100000 adet beta key dağıtmaktadır. aha bu da linki http://www.gamespot.com/…s/battlefield-heroes-beta/
  • az evvel tarafıma beta key'i ulaşan oyun.

    heyecanlıyım evet.
  • bir update, yeni bir harita, ve oyun iptal. su anda oynanamiyor, login olunamiyor.

    (bkz: logins are over limit)
  • ne acıdır ki "not getting shot in the face repeatedly by a swearing, ultra skilled 15 year old boy who plays the game every day for 8 hours" sözünü yerine getirememiş oyun.

    sırtından pompalı tüfekle üst üste beş defa vurduğum adam dönüp beni öldüremez kardeşim. o kadar. yapımcılar saçmalamışlar resmen.
  • bu oyundan keyif almiyorsaniz buyuk ihtimalle bu oyunun hedef kitlesinde degilsiniz demektir. "tek vurusta oldurme" askina care olacak onlarca oyun var, hatta battlefield 3 de onlarin krali olacak. battlefield heroes'un olayi baska, diger oyunlarda yirmisekiz saniyede bir olenlerin de oynayabilmesi icin yapilmis.
  • keyif alamadığım, dengesiz oyun.

    ancak keyif alamamamın nedeni tek vuruşta adam öldürmeye dair dinmeyen iştahım değil.

    üst üste ve isabetli olarak vurduğum adamın ölmemesi ve dönüp iki vuruşta beni indirmesi.

    olmamış diyorum kısacası.
hesabın var mı? giriş yap