• multiplayerda birisini bıçakladığımızda bfde bir sürü artistik animasyon girer ve düşman askerinin dog tag'ını çalarız kii bu açıkça orospu çocuğu olmak demektir, cod ise kc modu hariç bizi oç olmaya zorlayan hareketler yaptırmaz.
  • ikisi de tamamen clusterfuck'tır, çorbadır, bebe oyunudur. içinde zeka veya yetenek yoktur. oynamaya gerekte yoktur bu sebeple.
  • evet single player kısmında yetenek ve zeka istemez zira yapacağınız görevler bellidir. fakat iş multi player kısmına gelince işler biraz değişiyor arkadaş hayatında pacman'den başka bir oyun oynamamış sanırım zeka ve yetenek istemiyormuş. aynen dostum eline silahı alıp sıka sıka ilerliyorsun.
  • cod'un eski oyunlarının parçalayacağı karşılaşma.

    o hız, heyecan, beceri nerede şimdi!

    cod4 bir başkadır...
  • ikisinin karşılaştırılması yersiz ve saçmadır. cod competitive fast pace bir shooterdır. amaçladığı şey bf gibi realistik bir savaş simulasyonu yaratmak değildir.

    ayrıca bf coda göre 20 kat daha kolay oyundur. yapmanız gereken tek şey tankları avoidleyip flank atmak, breakthrough modunda elinde lmg bekleyen bebeleri indirip +3 kdyle oyunu sonlandirabilirsiniz.

    cod ise combat bakımından daha hızlı refleksler isteyen, rakip sürekli haraket halinde olduğu için daha hızlı davranmanız gereken, silah recoilleri zor olmamasına karşın aiminizib daha stabil olması gereken bir shooterdır.

    ikisininde zevki ayrı.
  • eğer singleplayer, hikaye tabanlı oyunlar seviyorsanız tabiki call of duty, online kısmına önem veriyorsanız battlefield.
hesabın var mı? giriş yap