• fransa'da, giyim firması modanisa'nın "bereketli kasım" ve "bereketli cuma" sloganıyla yaptığı indirim kampanyalarında kullandığı "bereketli" ifadesine, laikliğe aykırı olduğu gerekçesiyle izin verilmemesi.

    bu düpedüz islam düşmanlığı değil de nedir? madem özgürlükçü bir ülkesin, toplumun her kesimine saygı göstermelisin. kaldı ki bu sloganın kimseye bir zararı da yok.

    kaynak
  • gayet de iyi yapmışlar, oyna devam.
  • kara cuma denince aklı çıkan müslimiklere dert olmuş. başkasına olunca sıkıntı yok, size girince mağduriyet.

    hadi sg.
  • beğenmeyenin defolup kendi ortadoğu ve afganistan çukuruna gitmesini gerektiren gelişmedir.

    ayrıca bu tür konular aniden ''ühü ühü bizim bir kelimemize takıldılar'' şeklinde gelişmiyor. bunun bir arkaplanı var. fransa'da, ingiltere'de durmadan şeriat propagandaları yapan, bu konularda örgütlü hareket edip oranın kendi halkını rahatsız eden ibişlerin bu konulardaki katkısı çok. kimse durduk yere bu tür şeylere girişmez.

    beğenmeyen otursun oturduğu yerde. başlığı açan da hemen 'islam düşmanlığı' diye zırlamaya başlamış. sen nasıl yahudi ve hristiyan düşmanıysan onun da islam düşmanı olma hakkı var sanırım.
  • tüm müslümanların fransa'yı terk ederek protesto etmesi gereken karardır. hadi avrupa'yı müslümanlığa hasret bırakalım. şimdi onlar düşünsün!
  • modanisa'nın fransa'yı protesto ederek ülkesine geri dönmesi gerekiyor, ne işiniz var kafir fransa'da, çıkın gelin ülkenize.
  • ulan dandik tesettür giyim firması bile avrupa'ya gidip şekil şükül yapma peşinde.*

    manyak mısınız lan, sultanbeyli neyinize yetmiyor o civarlarda takılın işte.
  • bütün christmas temalı vitrinlere de müdahale edeceklerse sonuna kadar arkasında olacağım olay. sonuçta o da dinin ticarete alet edilmesi.

    türkiye'de akp'nin noel süslü dükkanlara* laiklik gerekçesiyle müdahale edilmesinden zerre farkı yok. fransa'nın laik olmadığını gösteren olaydır. az sayıda kafası çalışan yazar dışında da bunu söyleyebilen çıkmayacaktır, çünkü burası türkiye; where yobaz happens. laik ülkelerde devlet belirli bir dini hedefleyerek özel işletmelere müdahale etmez. faşist ülkeler eder; bkz nazi almanyası.

    (bkz: dallama fransızlar)

    edit: özelden "noel değil yılbaşı" diyen cahillere toptan yazayım "noel evladım. azınlık mahallesinde yaşıyorum, noel süsü çocuğum. 6-7 ocak'ta kutluyorlar cahilim.". adam türkiye'de hristiyan dükkanı yok sanıyor. niye? mal çünkü.
hesabın var mı? giriş yap