• başarılı olmasıdır.

    lig tarihinde farklı takımlar için bu durum sürekli tekrar etmiştir.

    fenerbahçeden tüm türkiye'nin nefret ettiği dönemi çoğunuz hatırlarsınız. hatta bu nefrete karşılık siz 17 biz tek gibisinden sloganlarla veya fenerbahçe cumhuriyeti muhabbetleriyle savunmaya geçerlerdi.

    galatasaray'a karşı hakemle şampiyon oluyorsunuz muhabbetlerine marşlar yazıldı, herkes üstlerine yürüdü dönem dönem çeşitli konuları bahane ederek.

    beşiktaş başarısız olduğu son dönemde hep arka plandaydı ve nefret eden taraftaydı. 2003 şampiyonluğu hariç tabi. o başarılı ve rakiplerini rahatça alt ettiği sezon yine bir nefret pike yaptı.

    beşiktaş'ın başarısız sezonlarından dolayı uzun süre nefret eden tarafta kalması beşiktaş taraftarı çirkef değildir, fener olacağına beşiktaş şampiyon olsun tarzı tavırlar oluşturdu rakip taraftarlarda.

    tabi aynı dönemlerde her şampiyon olan takım taraftarı çirkeflik ve görmemişlikle, kulübü de şikeyle suçlanmaya devam etti.

    aynı şu an beşiktaş taraftarı ve kulübüne yapıldığı gibi.

    ortada herhangi bir takımın taraftarına ait genel bir kişilik özelliği yok. bunu ortalama eğitim seviyesine sahip herkes biliyordur zaten. taraftarlara yüklenen sıfatlar başarıyla doğru orantılı olarak pozitife veya negatife doğru şekilleniyor.

    o nedenle ben bir beşiktaşlı olarak bu nefreti elde ettiğimiz başarının bir sağlaması olarak görüyorum.

    ve kesinlikle bu dönem bize duyulan nefreti eskiden duyulan sempatiye tercih ederim.

    nefretiniz daim olsun rakipler, sağlıcakla kalın .

    edit : nefret yoktur iddiasında bulunan arkadaşlar beşiktaş sayfalarının, galatasaray sayfalarının, fenerbahçe sayfalarının, özellikle açılan başlıkların, her maç beşiktaş aleyhine hakem hatası araması aktivitelerinin farkında değiller ne yazık ki. kör oluyorlar böyle. futbol ilginç hadise.
  • yoktur. çünkü öyle bir nefret yoktur. iki sene üst üste şampiyon olsa da ne fenerli adam ne de galatasarayli adam nefret eder. çünkü (bkz: siklenmeyen adam)
  • efendim sikimizde değil hem nefret aşka en yakın duygudur,içten içe beşiktaşa yanıktırlar bu gencolar.
hesabın var mı? giriş yap