• kafalar ekibi üyesi bilal hancı'nın boşanma aşamasında olduğu eşini aldattığı görüntüleri (eski) eşi esin çepni tarafından bizzat ınstagram'da paylaşması

    yazık olmuş gerçekten. eşine çok üzüldüm. kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

    bilal hancı'yı takip ederim. eşinden sonra en çok annesine üzülüyorum. bu duruma annesinin çok üzüleceğini ve boynunun büküleceğini biliyorum.

    ahlaksızlık çeşit çeşittir. kimi para çalarak ahlaksızlık yapar, kimi görevini kötüye kullanarak ahlaksızlık yapar kimi de eşini aldatarak. ömrün boyunca kendin gibiler ile yaşaman dileğiyle. .

    edit1: boşanma aşamasında olduklarını uyarı neticesinde ekledim.
    edit2: uyaran arkadaş ile ortak görüşümüzün boşanma aşamasında dahi olsa bu durumun yanlış olduğudur.

    edit:3 bilal hancı durum ile ilgili açıklama yapmıştır. 19 ekim perşembe günü anlaşmalı boşanma kararının verildiği lakin usulen kararın kesinleşmediğini ve görüntülerin bu tarihten sonra olduğunu açıklıyor. kendisi de durumun doğru olmadığını kabul ediyor ve özür diliyor. esin çepni'nin paylaşımlıya durumu daha farklı anlayarak paylaşımda bulunmuştum. kişiler kendi arasında ayrılma kararı almış akabinde hakim karşısına çıkarak resmi işlemlerin başlatmış. yaşanan hadisede esin çepni'nin bu görüntüleri paylaşması doğru olmadığı gibi bilal hancı'nın bu davranışı da doğru değildir. her iki taraf için de üzüldüğüm bir hadisedir. eğer bu entry için silinmesini talep ederlerse sileceğim.
  • bugüne kısmetmiş,

    bilal hancı kim amk
  • tanım: 100 p çekilmiş videoda iki kişinin dans görüntülerini içeren ifşadır.
    hangisinin kadın olduğu bile belli değil neredeyse. kadında haysiyet yokmuş ki videoyu koyarken bir de kendi tepki videosunu çekip paylaşmış. ulan etkileşim için adam öldüreceksiniz ha, bu ne manyaklık?
    aldattığını düşünüyorsan git konuş, mahkemeye delil olarak sun bu videoları. bu ne draması?

    ayrıca (bkz: bilal hancı kim amk)

    edit: zaten boşanma sürecindelermiş, ayrı yaşıyorlarmış. sanki mutlu yuvalarında yaşarken eleman birden gidip aldatmış gibi paylaşım yapması da kendisinin ne kadar etkileşim delisi olduğunu gösteriyor. bilal hancı'yı tanımam etmem ama allah kurtarmış kardeş. yazık ki boşanması tamamlanmadan bu haltları yediği için ek tazminat ödemek zorunda kalacak, e olacak o kadar da...
  • bugün de kaçırdım ama inanıyorum birgün ben de x kim amk diye bkz verebileceğim, ülke en çok ünlü üretiyor sonuçta.

    ekşi sözlük magazin muhabirlerince sunulan bir haberdir.
  • hem pleb hem de amcı* bir sosyal medya vasıfsızının izdivacı içinde yaşadığı aldatma hadisesi.swh
  • adam dijital içerik üretici. belki bir içerik peşindedir diye düşündürten dansımsı.

    şaka şaka her erkek fırsatını bulunca aldatır eğer ki bir semavi dini gerçekten özümsememiş ise...

    edit : gelen bir sürü mesaj üzerine genel bir cevap vereyim. semavi dine inanan ve onu hayat felsefesi haline getirmiş, dinin hükümlerini, tanrı'nın emirlerini ve yasaklarını tam manasıyla, nedenleriyle anlamış bir kişi eşini aldatmaz. bu hayatın geçici olduğunu bilir, diğer dünyanın varlığını idrak etmiştir. yaratıcı her ne olursa olsun her şeyi gören ve duyandır der ve onurlu bir hayat sürer. çünkü onurlu yaşamak demek hayatının her saniyesinde bir yaratıcı tarafından izlendiğini ve davranışlarının kayda geçtiğini bilerek yaşamaktır.

    böyle yaşayanlar var mıdır? vardır ama 8 milyarlık dünya nüfusunda 1 milyon bile değildir. şahsi fikrim en fazla 100-150 bin kişi...gerçek islam bu değil diye dalga geçiyorlar falan ya? dini suistimal edenleri de bunu alay konusu yapanları da büyük bir azap beklemektedir. benden söylemesi...

    dalga geçmeniz, dini kullanarak zengin olmanız kayda geçmiyor zannetmeyin. boktan dünya hayatı ve gerçekleri inkar ederek onların olmadığına kendini inandırma mentalitesinin sonu felakettir.
  • apturaman gibi götü kaldırılan bir ismin yediği ot (nane).
  • ak parti gençlik kolları üyesi zannettim. hakikaten bilal hancı kim amk?
    sözlük'te başlık işgal edecek kadar haber niteliği taşıması ne diye?
    böyle gereksiz adamları isim hafızanızda tutacak ve takip edecek kadar işsiz misiniz?
  • bu insanları anlamıyorum madem bir bok yiyip aldatacaksın böyle bir ortamda mı yapılır bu? herkesin ortasında mı yapılır. zaten neden ünlü olduklarını anlamadığım kafalardan nefret ediyorum bir de böyle şeyler yapıyorlar daha da nefret ediyorum. fıstık gibi kadın sana bakmış evlenmiş azıcık kıymetini bil be adam.
  • hiç bir şey için geç değil arkadaşlar.
    başkası sizden önce yaptı diye sizin o işi yapamayacağınız anlamına gelmiyor.
    o yüzden:
    bilal hancı kim amk.
hesabın var mı? giriş yap