• -osman, dur lan...
    -abi dayanamadim o ne bal dudaklar...
  • barajın açılması gibidir. *
  • birlikte yenen ve yedikce esnemesine ragmen kisalan pizza kasarida yardımcı olabilmektedir bazen...
  • genelde filmlerde birbirlerine ayar vermeye kasan ve didisen kadınla erkegin yaptıgı sey.eski donem filmlerde genelde kadın erkege tokat atmaya calısır,erkek bilekten kavrayarak cevap verir buna.hatun kurtulmaya kasarken bi yandan da bıraksana diye kızar buna sonra birden opusmeye baslarlar,nedense buyuk asklar kavgayla baslar mesajı vermeye kasar bu tip filmlerdeki bu sahne.
  • söz konusu şahısların östaki boruları biraz genişse, ceyran yapıp olabilecek durum *
  • şeker bir durumdur. iki kişi birbirine aşık ve açılamıyorsa, bir anlık yakınlaşma sonucu heyecandan titreyerek öpüşürler... her şeyi başlatır... ayaklar yerden kesilir... dünyanın en güzel öpücüğüdür.
  • akabinde dişçiye gitmeyi gerektiren bir eylem..

    - aaa? nazlıcan hanım? kim kafa attı size böyle?
    - eee.. şeyy... düştüm ben..
  • bes dakikadir yerlerde yuvarlanarak guldugum bir kalip bu. neden bu kadar komik geldi bilmiyorum; muhtemelen birdenbire kelimesindeki aciliyet anlami komik geldi. neyse, izninizle kafamda birdenbire canlanan kareyi paylasmak isterim:

    "boyle nispeten sakin, renksiz bir ortamda birbirinden alakasiz iki kisi sessiz, ilgisiz duruyorlar. olan biten, degisen hic bir sey yok ortamda. asansor mesela. erkegin elinde is cantasi, kadinin elinde ceketi, bir dosya filan. birbirlerine bakmiyorlar dahi. umursamaz bir halet-i ruhiye.

    sonra bir anda, eszamanli bicimde erkek cantayi, kadin dosyayla ceketi yere firlatiyor. birbirlerine donuyorlar ve opusmeye basliyorlar. soz yok, neden yok ortada. oyle bir anda, nefes alip verir gibi."

    abzurd geldi, anlamsiz geldi bir anda. ondan guldum herhalde.

    ha bir de sahane parfum/eau de toilette reklami cikar bu fikirden. hatta axe boyle bir reklam yapmisti zaten zamaninda.

    ayrica son 3 senede bana bu kadar "garip" ve gudik bir espri anlayisi yukleyen oda arkadasimi, sabah uyandigimda ilk is tokatliyorum. hale bak be, 3 kelimeye 5 paragraf yazi yazdik yine. pes.
  • öpücük için beklenen süre ne kadar uzunsa* olay daha da şenlenir, daha da sarsar.
hesabın var mı? giriş yap