• iddialı bir sözdür. bu sözü söylediğim kişi zamanla bunu anladığı için rotayı bana çevirmiştir.
  • bu arabesk lafi eski sevgilim bana soylemisti, ne gibi bir düşünce ile yaptı anlam veremedim.
  • bu sözü genelde umutsuz ve tek taraflı aşka sahip olanlar söyler. söyleyen için anlamlıdır ama söylenen için maalesef bir anlamı yoktur, aksine omuzlarda yüktür. bu sözleri duyan kişi o esnada, lütfen artık sus ve uzakta sev, haberim olmasın ve sonra da yavaş yavaş bu sevdadan vazgeç diyordur.

    o yüzden bu tür abidik gubidik sözler söyleme ihtiyacı hissediyorsanız, sizin için en doğrusu bunları söylemeyip hislerinizi o an unutmanızdır.
  • asla gerçek olamayacak bir sözdür, mantık dışıdır. kimse kimseyi bir başkası gibi sevemez. olsa olsa "benim kadar seven olmayacak" olabilir. bak bu olur.
  • bu sözü gerçekten söylediğim insan bana "neden ben o kadar önemsiz miyim" gibi siktiriboktan bir cevap vermişti bu sözün altında çok şey yatar (bkz: aşk)
  • ağızdan çıkan: seni benim kadar kimse sevmeyecek
    gerçekte hissedilen: birini asla senin kadar sevemeyeceğim (ya da; uğraştırma beni şimdi bu kadar sevebileceğim başka birini aramakla)

    demeyiniz , dedirtmeyiniz, çok gerekirse içinizden söyleyiniz.
  • hiçbir sonuç getirmeyecek bir eylem. yeşilçam filmleri ve biraz da arabesk müziğin etkisinde kalan bünyelerin söyleyeceği sözdür. severler abicim, severler ablacım, severler kardeşlerim. yoktur öyle bir şey. ben seni unutamıyorum demenin farklı bir yoludur bu cümle. senin ilgini, sevgini istemeyen birini sevgisizlikle "tehdit etmek" çok saçma. ki bu dünyada seven kişi olarak tek de değilsin. bu cümleyi kuran kişinin kendini biraz fazla merkeze aldığı söylenebilir. senden daha çok sevenini, yakışıklısını, güzelini, varlıklısını bulur merak etme.

    seni önemsemeyen biri için ağzınla kuş tutsan yine boş. geçen zamana yazık. seni önemseyip değer vereni kaybetme gerisi hiç önemli değil.
  • çok çaresiz hissettiğini gösterir.

    emindir yani bunu söyleyen kişi, başkasına yer bırakmayacak kadar çok sevmiştir*
    sonra zamanla çocukluğun verdiği cesarete ve ettiği büyük aptal sözlere güler, geçer.
    sorun şu ki, kendisi artık başkasını gerçekten sevemeyecektir. bu sözü zamanında kendisine söylediğini fark eder ve bi uçurumdan düşüyor hissine kapılır, hayatı boyunca.
    kapanış.
  • şöyle bir cevapla karşılaşma ihtimalini de beraberinde getirir; https://www.youtube.com/watch?v=9yhv2ke43ai
hesabın var mı? giriş yap