• sözlük camiasında 4-5 yıldır bulunan bir insanım daha ne anlama geldiğini çözemediğim eylem. şimdi bu bakınızın verildiği başlıklar kabul ediyorum %92,76 ihtimalle tebessüm ettiriyor. ama onu yazan arkadaşın tavrı çok ilgilnç gelmiştir bana hep. hayal ederim o bakınızın yazılışını. o daha bir tuhaf. esasen o an kafasından geçirdikleri falan.

    misal ben öyle yaran bir başlık okusum hakkaten yaran bir mevzuysa ben o sıra gülüyorumdur. tövbe billah aklıma gelmez. bunun yaran bir başlık olduğunu açıklayayım insanlar rahat etsin. ama olaya bir de uğur dündar ciddiyetiyle bakarsak öyle olmuyor. mesela uğur başlığı okudu. gayet yarıcı. hafif yarıldı. hemen bakınız; " yaran başlıklar" la bu ne? yani bunun 2 anlamı var. evet bu bir yaran başlıktır. hatta bakınız veriyorum yaran başlığın ne olduğunu bilmeyen tıklasın bir güzel okusun. sonra gelsin yarılsın. ya da ben yarıldım. allah verede siz de yarılırsınız ben mal gibi kalmam. hani ego tatmini. onaylanma isteği. bir türlü emin olamıyorum kafam çok karışık.
  • sit-com'lardaki kahkaha efekti gibi bir şey. "gülmeniz lazım burada" anlamına geliyor. "aaa, yaran başlıkmış, ehihi" deyip görevimi yerine getiriyorum.
  • "bak bu iyiydi" tadında bir harekettir. bir sonraki adım o başlığı, "yaran başlıklar" başlığı altına yazmaktır.
  • soysuzca bir davranış olması bir yana, işin esas kötü tarafı mevzu bahis başlığın hiç de yarıcı olmamasıdır.
    benim sözlüğüm olsa, bu tip entry giren yazarların üyeliğini otomatik olarak silecek bir kod geliştirirdim.
    (bkz: iğrençsiniz ibneler)
hesabın var mı? giriş yap