• normalde her biri avengers ayarında (hatta bazıları çok daha güçlü) elemanlar olmalarına rağmen filmde thanos öne çıksın diye biraz üstünkörü geçilmiş olan (daha doğrusu senaryo gereği geçilmek zorunda kalınan) ekiptir.

    --- spoiler ---

    proxima midnight karşısına değil captain america ve black widow, feriştahı gelse öttürür, keza kadın tüm evrendeki en iyi dövüşçülerden biri olarak gösteriliyor. aynı şekilde corvus glaive de çok iyi bir dövüşçüdür, üstelik kendisi tony stark kadar zeki ve captain america kadar da iyi bir taktisyendir. ebony maw en az charles xavier ve emma frost kadar güçlü bir telepattır, üzerine bir de telekinetik güçleri de vardır. black dwarf (filme cull obsidian ismiyle uyarlanan eleman) ise zarar görmez deriye ve hulk kadar yıkıcı bir güce sahiptir, hulk ile denk sayılırlar. filme uyarlanmayan tek üye supergiant, sanırım onu da güçleri ebony maw ile benzerlik gösteriyor diye filme koymak istememişlerdir. epey düşük bir ihtimal olmakla beraber supergiant ikinci filmde gözükebilir diyorum, ama olursa ne şekilde olur onu bilemem.

    avengers infinity war'da en azından bu elemanların gerçek güç ve potansiyellerine daha uygun şekilde gösterilmesini umuyordum filmden evvel, biraz ebony maw aklımda kaldı ama diğerleri çok silikti. filmle ilgili canımı tek sıkan bu oldu.

    --- spoiler ---

    filmde yansıtıldığı gibi thanos'un çocukları da değildirler bu arada, her biri thanos tarafından evrenin farklı yerlerinden özenle seçilmiş varlıklardır. buna rağmen thanos'a son derece sadıktırlar.
  • thanos'un ekibi.

    ayrica
    (bkz: #71736153)
  • 90'li yillarda yeni zellanda'da kurulmus ve avrupa'ya yayilmaya baslamis nasyonel sosyalist satanist bir tarikatin adi.
    https://nexion88.theblackorder.org/
hesabın var mı? giriş yap