• on numara beyin jimnastiği yaptıran oyun.
  • insanı bağlımlı yapan, kafa çalıştıran, uygulama için satın alması olmayan, ipuçlarında çok yardımcı olmayan (ben anlamıyor olabilirim) güzel ötesi telefon uygulaması.

    not : 32 yi yapan yeşillendirsin toplar düşüyor fakat yere temas ettiremiyorum.
  • zorla her oyunu oynattırmıyor. aslında bunun nedeni de mecburiyet. yoksa millet oyundan çabuk kopar. fakat ne olursa olsun insan o oyundan soğuma sınırına bir şekilde gelip dayanıyor. tuhaf bir oyun olmakla birlikte kafayı da çalıştırıyor.
  • 180 bölümü tamamladıktan sonra yeni bölümler için 'coming soon' diyen oyun.
    arkadaşım yüklesenize yeni bölümleri!!!bir!
  • oynarken aslında beyninizi dinlendiren, geliştiren bir oyun. her kademede biraz daha zorlaşan, o zorlaştıkça yapacağın hamleyi daha kolay bulabildiğin bilhassa gençlerin mutlaka denemesi gereken bu oyunu annemin benden önce bitirmiş olması da biraz sinir bozucu.
  • hiçbir ipucunu kullanmadan 199 bölümünü tamamlayarak bitirdiğim oyun. 175'i ise 2 yıldızla bitirdim. birkaç gün uğraşıp 10 saniyede tamamlamam gereken bölümü 14 saniyeden az sürede bitiremediğim için dayanamadım ve ipucu kullandım. sonunda 200 bölümün tamamı 3 yıldızla bitti, şu an boşluktayım sözlük. kendimi yedek subaylığı bitince elinden orduevi giriş kartı alınmış asker gibi hissettim.
    dile kolay lan 200 bölümü bitirdim (tabii ki hiç kolay olmadı) ama sonuçta ne bir tebrik efendime söyliyim ne bir öpücük, ne bi sırt sıvazlayıp aferin diyen bi emoji hiçbir şey olmadı. sonu çok ruhsuz bitti. sanırım facebook hesabım olmadığı için puanımı paylaşıp mutlu olabileceğim bi imkan sağlamadılar.
    mukavelesi bitince amarigaya transfer olmuş pirlo gibi hüzün bastı amigo..

    süper beyin egzersizi, vakit kaybetmeden indirin..
  • zaten şu aralar salak mıyım ben diyorum ve iç sorgulama yaşıyorum bir de bu oyunu başıma dert aldım 32.bölümdeyim ve ulan millet bitirmiş sen debeleniyorsun diyorum. nöronlar biraz daha kıvrımlı olur nolur.
  • henüz patlamamis popüler olmamışken keşfetmis olmanın mutluluğunu yaşadığım,

    son zamanların en zekice mobil oyun appi.

    baya iyi ya.

    çocuklariniza güven ile oynatabileceginiz bir oyun.

    sözlükte ve reelde çok az biliniyor olması bi yandan üzüyor.

    edit: bi süre sonra bu baslıgı görünce eklemek istedim.

    (bkz: okullarda ders olarak oynatılması gereken oyunlar)
  • ekranın en ve belki de tek uygun yerlerine zamanında yapacağınız çizimlerle bölümlerini geçmeye çalışacağınız mobil bulmaca oyunu.
hesabın var mı? giriş yap