• adi de kendileri, hırsız da kendileri, yolsuz da kendileri. kendi vasıflarını başkalarına yüklemekten hiç gocunmuyorlar.
  • akepe'ye oy vermemek için yeter sebep.

    (bkz: dondurulmuş patates firmasının ortadoğu danışmanı)
  • “evet bazı adilere sandıkta cevap vereceğiz, yeter ki o adiler sandıklardan biraz uzak dursun o akşam.” diye cevap verilmesi gereken soru.
  • sözlerim yanlış anlaşıldı, maksadını aşan ifadeler de bulundum. adi demedim bu vadilerde oy verecek misiniz dedim. vatandaşa adi demedim, partilere dedim.

    yazıktır, ayıptır ya. şaka ise komik değil gerçek ise rencide edici. altı üstü kaldırımları yeniden değiştirecek yol yapıp yol bozacak rant sağlayacak arsalara konacak tanıdıklarını işe sokacak, sınavsız memuriyet hakkı kazandıracak, bulunduğu belediyeleri aile şirketi haline getirecek danışmanlık için şirket kurduracak ihale için şirket kurduracak servetinize servet katacak adayları belirleyeceğimiz bir seçim için dünya demeden ahiret demeden ağzına geleni söyleyecek hale geldiniz.

    milleti tehdit ederek, aşağılayarak, ayrıştırarak seçim kazanmaya çalışıyorsunuz. ister iktidar ol ister muhalefet bu tür beyanlarda bulunan siyasetçilere hoş gözle bakılmaz. size oy verenler oy vermeyenleri kötüleyin diye vermiyor vermemeli ve vermeyecek.

    canı sıkılan halka giydiriyor.
  • cumhuriyet tarihi kendi halkını bu kadar aşağılayan bir dönem görmedi. bu ayıp da hepimizindir.
    tanım: paramız var ki samanı dahi ithal ediyoruz diyebilen; artan sebze fiyatlarıyla ilgili, sebze ve meyveleri mevsimine göre tüketirsek sıkıntı olmaz diyebilen; 25 ilde patates ekimini yasaklayıp vatandaşı dondurulmuş patates tüketimine sevk eden tarım bakanı pakdemirli beyanıdır. o yüzden çok da üzerinde durmaya gerek yok; zira tarih kimi nasıl yazar hiç belli olmaz.*
  • bir bakan sözü.

    hayatımın hiç bir döneminde; ben, ailem, hatta yedi sülalem bu kadar ağır hakaretler işitmedik. her gün yeni bir şey oluyoruz. şimdi de "adi" demişler. duyarsızlaştım sizin yüzünüzden. bak adam adi demiş bize... sinirlenmedim bile...

    ayrıca hiç bir yerel seçimde, bu kadar genel seçim havası yaratılmamıştı. yakında bizim muhtar adayları da topuklarımıza sıksın. tam olsun!
  • açık açık bir tek anamıza küfredilmeyen seçim.
    son hafta fazla takip etmemek, uzak durmak lazım. kaybettikçe seviyeyi iyice düşürmeye başladılar.
  • şimdilik oy vermeyeceğimiz "adi" bizde saklı kalsın.
  • sadece mahallenin muhtar adayı kuruyemişçi ali abi için oy kullanmaya gideceğim :)
  • tarım bakanından müthiş bir kamu spotu:
    gdolu tarım ürünlerini yemeyin, organik üründen şaşmayın, aksi takdirde ağzınızdan çıkanı kulağınız duymaz meydanlarda saçmalarsınız
hesabın var mı? giriş yap