• araplar göz göre göre kadınlarımıza, ailelerimize aleni şekilde hakaret ediyor.

    haber: istanbul'da istiklal caddesi'nde video çeken lübnanlı bob harkal, tiktok videosunda skandal sözler söyledi. lübnanlı şahıs, "buradaki bütün kadınları 100 dolara alabiliriz" dedi, sözleri infial yarattı. tepki yağan videonun ardından istanbul cumhuriyet başsavcılığı harekete geçti, şahıs hakkında gözaltı kararı verildi.

    kaynak: halk tv haberi ve video
  • bir ülke düşünün ki ortadoğudan gelip o ülkenin kadınlarını 100 dolara alınabileceğini, ülkenin en önemli caddelerinden biri üstünde söylesin. buna sebep olan akp ve onun politikaları, sadece cumhuriyet tarihi değil osmanlı tarihi dahil şu topraklarda görülebilecek en büyük felaketlere sebep oldu. ülke yol geçen hanı, türkçe konuşamıyor ama vatandaş olmuş. dünyanın hiç biryerinde o ülkenin dilini konuşamadan vatandaşı olamazsınız. ama akp türkiye’sinde 1 daire yanında adamın sülalesine vatandaşlık gelir.

    debe editi: sakin kafa ile bütün yaşananları, akp rejiminin bize yaşattıklarını düşünelim ve sandığa öyle gidelim. yarın umarım herşey daha güzel olacak. sandıklara sahip çıkalım ve akp provakasyonlarına, sulandırmalarına gelmeyelim. örnek: fahrettin altun
    demokrasi kazanacak!
  • * bu at hırsızlarını ülkeye getiren kim?
    * onlara burada kaçak veya değil yaşama imkanı veren?
    * göçmenlere komik rakamlara vatandaşlık satan?
    * toplumsal dokuyu paramparça etmek pahasına, bunlar avrupaya gidemesin diye bekçilik yapan?

    evet; bu soruların ve daha fazlasının cevabı akepe: yani mutlak kötülüğün cisimleşmiş hali.
  • arapçasının tam olarak öyle olmadığı söylendi, adamın dediği "burada size 100 dolara kadın teklif edenler var" gibi bir şey, yanına gelen de "50 dolar diyen de var" diye tasdik ediyor. adamı boş yere linçlemeyelim durduk yere.
  • bu tipler, erdoğan ve davutoğlu'nun ortak eseridir.

    (bkz: stratejik derinlik)
  • biliyorum size alakasız gelecek ama katar prensinin annesinin, kanal istanbul arazisindeki tüm arsaları parsellemiş olması kadar iğrenç gelmedi bana.
    bu adam gerizekalının teki, ne dediğinin bence hiçbir önemi yok. defedersin gider.
    ama, katar gibi bir kabile devleti mensubunun, ülkemin toprağını rant için parsellemiş olması, benim için tarif edilemez bir sorun.
  • (bkz: türk kızıyla gece geçirmek benzinden ucuz)
    o kadar agrima gitmisti ki bu basligi ben acmistim. dusuncelerim hala sabit.

    adam cikmis, suriyelileri gondermek islami degil diyor. turk kadinlarinin can guvenligi yok, adam bu dinin geregi diyor. ne anladiklari gibi bir din var ne de boyle anlayis. islam hukukunda butun suc tipleri beş şeyi korumak uzere duzenlenmistir. bunlardan ilki de candır. benim guvenligim pahasina bunlar el ustunde tutulamaz. benim istedigim gibi giyinebilmem bunlarin can guvenliginden daha önemli. cunku biz savastik. toprak birakip kacmadik. birakmak zorunda oldugumuz yerlerden sürüldük. yine savastik.

    turk kadinlarini fahişe yerine koyuyor. ben hazmedemiyorum. türkler tarih boyunca kendi topraklarinda boyle bir hakarete ugramamistir. savaş hali olsa savasirsin. burada o da yok. bize bu laflari yiyip yutmak kaliyor. çok ağrıma gidiyor.

    bu sapıkları ülkeye alanı da, def etmek yerine davulla zurnayla göndereceğini söyleyeni de, göçün ekonomiye katkısı olur diye bunları güzelleyeni de, parasını bunlar üzerinden kazanan vakıf foncularını da, bunlara karşı duruyoruz diye bize ırkçı diyeni de allah'a havale ediyorum. hepiniz yok olasınız. allah hepinizin belasını versin.

    t: anlamindan saptirildigi soylenen fakat yazdiklarimizin gecerliligini etkilemeyen aşağılık ifade.
  • şerefsiz arap köpekleri.
  • söyleyeni değil, söyleten şartların nasıl sağlandığının kafaya daha çok takılması gereken bir aşağılıklık.
hesabın var mı? giriş yap