• bir ekşi sözlük yazarı.
  • son zamanlarda dikkatimi çeken bir yazar.

    bu devirde doğru ile yanlışı ayırt edebilen ve bilhassa ülkemizde ölçülü düşünebilen nadir insanlardan biri gibi duruyor.

    allah utandırmasın..
  • yaşından çok yukarılarda olgunlukta bir karaktere sahip olan yeni tanıdığım ve çok memnun olduğum yazar kardeşimdir.

    birçok şeyi erkenden biliyor olması, merak etmesi, araştırması ve tüm bunların temelindeki sahip olduğu bakış açısı oldukça takdir edilesidir.

    iyi yazar.
  • epeydir takip etmeme rağmen hakkında entry girmeyi ancak akledebildiğim* başarılı bir yazar..

    henüz hâlâ çiçeği burnunda yazar olmasına rağmen yazarım diye geçinen birçok kişiden daha iyi yazarmış..
    araştırmacı kişiliğinin yanısıra, pekçok alanda da bilgi sahibi imiş..
    uzay, bilim, fizik ve teknoloji başlıca ilgi alanlarıymış..
    eşantiyon olarak size müzik ve edebiyat sunumu da yapabilirmiş.. araya da sağlık sıkıştırırmış.. bunca bilgi başlığı sözlüğün kanallarında bile yokmuş.. daha allah'tan belanızı mı istermişsiniz?
    tek sorunu (yani sorun değil de işte), dizi-film olaylarına girmemesiymiş. takipçisi olduğu tek dizi kaptan tusubasa ile çocukluğunda kalmış çizgi dizilermiş.. belki de değilmiş, o kadarını da bilmezmişiz..

    bunlar dışında sıkı dostmuş.. arkadaş kelimesinin aslî manasında sırtını güvenle yaslayabileceğin arka-daş* sıfatına fazlasıyla layıkmış..
    bir de saf temiz kalbi varmış ki, insan bu kadar saf olamaz dedirtirmiş.. iyilik dozu fazla kaçırılmış karakter yüklemesi yapılırken, annesine çektiğini söylermiş.. ailesi kendisini güzelce eğitirken "beni böyle eğitmeyin, kötülükleri de gösterin" diye müdahale etmediği için temiz kalbi arada sırada error verebilirmiş.. sonra da rreeroreae işteymiş..

    vel hasıl-ı kelam, tanıyabileceğiniz en seviyeli ve kaliteli kişilerdenmiş..

    he bir de, yazdıklarından belli olacağı üzere; feministlere acayip kıl olan biriymiş.. bu da dedikodu olarak burada dursun..

    tanım: annesinin arieli çamaşır makinesi dışında oğluna da kullandığı söylenen temiz kalpli iyi bir yazar.. en belirgin özelliği temiz kalbi.. öyle böyle değil ama.. tertemiz.. :)

    edit: minik ek..
  • (#74553039) nolu entrye imzam ile birlikte kaşe mühür ve tc kimlik no basacağım kişidir kendisi. severek takip ediyoruz
  • (bkz: bu bir pr çalışmasıdır)alert
    kendisini tanıyalı çok uzun zaman olmadı belki de ama bana nickaltına ikinci kez yazdıran kardeşim yazar kişisidir. kendisi yaşına göre oldukça bilgili, yaşının üzerinde olgunluğa sahip sağlam bir insandır. evet cinsiyetten önce insandır. kendini feminist zannedenlerle olan mücadelesinde her daim yanında olacağımdır.allah yar ve yardımcısı olsundur *
    bu genç yazar kardeşimin tek olumsuz yönü ise normal olarak tecrübesizliğidir. özellikle de (bkz: şeytan) ruhlu hatunları pek tanımamaktadır. iyi niyeti ve insanlığı ile tavizkarlığı sonucu problemler yaşar, lakin hepsinin üstesinden gelebilecek olgunluk ve ferasete sahiptir. sağlık açısından yardım talep edebileceğim, güvenilir bir kardeştir.

    (bkz: pr çalışması sonlandı) *
  • sözlükteki feminist veya öyle olduğuna inanan kişilerin hedefi olan yazar arkadaşım.. yakışıklı kardeşim.. eveet yakışıklı*..

    feministleri, kezbanları, ayırımcıları, ataerkil yaşamı anaerkile çevirmeye çalışan tek taraflı aşırı yancı kişi ve davranışları, yeri geldiğinde en ağır şekilde eleştirdiğini görüyor ve biliyoruz..

    kendisine üstte yazdığım ve araya espri serpiştirdiğim cümlelerin neresinde ne zarar görüldüğü merakım değil.. yalnız merakım şu: ben kendisini severim, sayarım.. bir insanı sizler sevmiyorsunuz diye neden sevdiğini yazan kişileri gidip–gelip kötülüyorsunuz oyunuzla? size ne birilerinin burak'ı sevmesinden? ben iyi şeyler yazdığım için beni hedef edinmiş bir kitle var, sürekli olarak burada yazdığım yazıyı eksiliyor.. arkadaşlar sorununuz nedir tam olarak? cidden nedir?

    sizler ağır lafları işitip üzerinize alınıyorsunuz biliyorum ama ben seviyorum kendisini.. herkes sevmemek zorunda değil elbette.. fakat sevenleri rahat bıraksanız güzel olamaz mı? burada yazmak istemesem de yazmadan geçemiyorum.. hasta olduğum gecelerde sabaha kadar bana yardım etmek için elinden geleni yaptı bu arkadaşım.. kardeşim.. bir defa da değil, defalarca yaptı.. yanımda olsa başucumda bekleyecekti o kadar bekledi iyiyim diyene dek.. gerçekten iyi olana kadar da hep kontrol etti.. sağ olsun..

    şimdi ben buraya bunca iyiliğini gördüğüm birine dair iki güzel cümle yazmışım, nerenize batıyor tam olarak? size kötü de bana mı iyi bu kişi? e ben de kadınları ve kadın haklarını her zaman savunuyorum? yanlış gördüğüm yerde bunu da belirtiyorum ne olacak? ortada adaletsiz bir durum varsa kadını erkeği de yoktur bunun.. hemcinsinizi savunalım derken adaletinizden olmayın lütfen. insan olan, her insana karşı aynıdır kardeşim.. insanlar aynadır.. yansımadır.. nasıl davranırsanız, nasıl yaklaşırsanız aynı sonucu alırsınız..

    neyse kısa yazayım dedim ama uzun oldu yine.. sevmediğiniz insanları sevenlerden nefret etmeyeyi öğrenecek kadar büyümenizi dilerim..

    tanım: sözde feministlerin ve bazı meriçlerin azılı düşmanı olan yazar.. severek takip ediyoruz.. :)
  • aklı başında, iyi niyetli, dürüst bir yazardır. taraf tutmaz, doğruya doğru, yanlışa yanlış demekten imtina etmez. kontenti boş olduğundan mütevellit sözünü değil sesini yükselten çirkeflerden çekincesi yoktur, korkmaz. hak edene sirke seviyesine göre terbiyesini verir. siz iyi bir insansanız o da size iyi davranır, kötü biriyseniz hak ettiğiniz şekilde davranır. yani insana ayrı, primata ayrı muamele yapar.
  • yazıları okunası yazar kardeşimiz.göte göt diyenlerden.
  • en sevdiğim ekşi sözlük yazarlarından biridir.

    erkek düşmanı feministlerin çelişkilerini çarşaf çarşaf ortaya çıkaran, türk erkeklerini beğenmemek için sudan bahaneler üreten türk kezbanlarının tipik algılarını ortaya çıkaran, kadınların gizli saklı alengirli işlerini ve niyetlerini ortaya çıkaran yazar gibi yazardır.

    ben ve benim gibi yazarlar tavşanlı linyit spor ise burakowski barcelonadır.
    dünya futbolunda biz selçuk şahin isek burakowski toni kross'tur.

    kendisi son feminist bükücü, kezban detektörüdür. yeri geldiğinde hayallerde yaşayan ibne aktrollerin de ağzının payını verir.

    ayrıca yazdığı entrylerde meriçlere sana laflar hazırladım da diyebilen kişidir.

    teşekkürler burakowski feministlere karşı dik duran bir kalesin.
hesabın var mı? giriş yap