• 44 yildir ayni hatta oldugunu one suren, yolculara "beni siz yarattiniz, sizin sayenizde uzak doguya gittim, gezdim, dolashtim, eglendim" diyen renkli kishilik, bi sayenizde mala vurdum demesi eksik, o da olmushtur elbet, helali hosh olsun kendisine..
  • eminonu vapurunda kac sene boyunca millete envai cesit geyik yapip dayak yemeden kurtulabilmis saygi duyulasi bir insan.
  • akıllı ve yaratıcı olduğu inkar edilemeyecek,tez konusu olduğu duyulmuş kişi.dün vapurda önce 10 dakika içinde elindeki bütün mallarını satıp,arkasından güllüoğlu reklamı girince "amanın adam sapıttı ,karıştırdı iyice" derken , "artık sponsorum güllüoğlu bu da onların size bi hediyesi.afiyetle yiyin."diip, seçtiği bi teyzenin eline bi paket tatlıyı sıkıştırıverdi.anladım ki bu adamın sırtı hayatta yere gelmez,takdir ettim.bi de herkese gazoz gözlüm diyo bu amca.şahsıma çok kez söylenmiş bi laf olmasına karşın manası iyi midir kötü mü çözemedim henüz.
  • bir rivayete gore bu amca saticiliktan kazandigi parayla 3 cocugunu universitede okutmus. bu arada 68'de mezun olmus ailemin ogrencilikleri sirasinda da varmis.
  • satış ve pazarlama konusunda bir üözel üniversitede mba dersleri vermesi gündeme gelen kişi.
  • eminönü'nde kadıköy vapurunun yanındaki araba (passat galiba) ona aittir. bugün şemsiye ve cakmak satarken ettiği laflar sabah sabah herkesin yüzünü güldürmüs, dısarıda ekmek üc milyon lira dedikten sonra al bir ekmek ver bir köfte muhabettine yol acmıstır. ayrıca bizde hata olmaz, burhan pazarlama her zaman hizmete hazır diyerek cümleye noktayı koymustur.
  • dün cnn turk'e konuk olarak pazarlama teknikleri hakkında söylesi yapmıs, "bir şey satmadan duramam, gecen cin'e mal almaya giderken, hosteslere saat sattım, lokantalarda garsonlara bir şey satmadan cıkmam" diyerek olaya noktayı koymustur.
  • bu sabah 11:00'de kadikoy-eminonu vapurunda, tam da gozumuzun onunde actigi represant cantasindan, epeyce pahali urunleri cikartip tanitan usta pazarlamaci. anlasilan erken saatteki vapurlarda 2-3 milyon tl'ye kalem, cakmak, hotturu seti filan satarken, daha gec saatlerdeki vapurlarda 20 milyon tl'lik elektronik sozluk gibi alim gucu yuksek insanlara hitap eden mallari cikartiyor. bravo dogrusu! tirad gibi cumleler kurmasi, guzel diksiyonu ve espirileriyle insanda adeta tiyatroya gitmis hissi uyandiran bu kisi zevkle izlenip, takdir edilmeli. bir iki urun de alinsa, fena olmaz. hatira olur.
  • yanlış hatırlamıyorsam adamın adı burhan demircan. eminönü-kadıköy hattını sık kullananlar için aileden birisi gibi olan, sürekli "dagların ardından" diyen bir insan. söylediklerine gülerseniz eger ayar da verir; "bıyıkaltından gülenler var ama ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol" bile der.
hesabın var mı? giriş yap