• geneli itibari ile yıllardır pert araçları çıtır hasarlı diye iteleyen, kazadan dolayı boyalı araçlara yok sürtmeden yok çizikten diye kakalamaya çalışan şark kurnazı galericilerin şurada görülen protestosudur.

    edit: imgurzedeler için gelsin

    https://i.hizliresim.com/v3a5rv.jpg
  • aramızda hala imgur dan link veren degişikler var.
  • arabayı sabah birinden 3 e alıp öğlen 5 e satarken tutarlı fiyatlı politikası filan takip eden yok ne hikmetse. galerici alıcı ile satıcıyı bir araya getirdiği için komisyon alan insandır. eeee alıcıyı da satıcıyı da getiren sahibinden.com neden ona para vermek gözünüze batıyor.
  • beter olun ibneleeeerr,arabamı 5 bin lira ucuza satarım ama gene de galerici denen soygunculara vermem.
  • bana utanmadan 3 bin tl ucuza alırım ama satarken 3 bin tl üstüne koyar öyle satarım diyen utanmazlardır. sahibinden.com sonuna kadar haklıdır.
  • geberin acınızdan ölün,su veren itfayenin hortumunu sikeyim,ölünüze 1 tas suyu dökenin avradını sikeyim,galericiler.
  • sahibinden.com'un da bursalı gelericileri protesto etmesi kadar mantıklıdır.
  • saçma sapan ve sonuç çıkmayacak protestodur.

    tutarsız fiyat politikasından dolayıymış bu tepki. tamam da sahibinden belirlemiyor ki fiyatları. daha baştan saçmalık.

    galericiler delikanlı olun delikanlı.
    adam gibi çıkıp sahibinden yüzünden daha az kazanıyoruz diye açık açık söyleyin.

    teknoloji böyle birşey. zamanla şartları değiştirir. şartlara ayak uyduramazsan tekmeyi yersin. ağlamanı da kimse siklemez.

    edit: sahibindenin aldığı ücretleri ve yaptığı zamları bende biliyorum. mesaj atıp durmayın gençler. yazık parmaklarınıza. kendimi eksik ifade etmişim. bana göre alınan ücretler fazla değil. burada esas sıkıntı yavaşlayan, daha doğrusu kötüleşen ekonomi yüzünden işler kötüleşirken fiyatların artması. fakat yine de bu işlerde dönen paranın büyüklüğüne göre devede kulak kalıyor.

    galericilerin esas şikayet konusu, götleri yemediği için açık açık bahsedemedikleri esas mesele, insanların aracı kullanmadan kendi araçlarını bu siteden satmaları. hükümet bir gün karar alıp bireysel satışı yasakladım dese, uzun süre sesleri çıkmaz. ne zaman ki, har vurup harman savurmaya paraları yine yetişmez, yine ağlarlar.

    bundan 2 sene öncesine kadar ne galericiler, ne emlakçılar insanların yüzüne bile bakmıyordu. insan yerine koymuyorlardı. hepsinde vw bayisindeki elemanlarda ki vurdum duymazlık vardı. su veren itfaiyenin hortumunu ............
hesabın var mı? giriş yap