• (bkz: şakirtli voyvoda)

    negzel olurdu, grip olunca gider imama hatibe muska yazdırırdık. artık imam siker miydi, sabaha mı bırakırdı orası kendi meşrebine kalmış...
  • sözlükte pek dikkat çekmeyen ama memleketin son yıllardaki acı gerçeğini göğsünü gere gere haykıran bir gerici vecizesi. "elhamdülillah dağı taşı imam hatip lisesiyle dolduracağız!" sözleriyle de son noktayı koymuştur.

    türkiye'nin en önde gelen liselerinden birisinin idarecisi bu adam. nice aydınlar yetiştiren bir okul ancak arabistanda deve tezeği toplayıcısı olabilecek bir zihniyet tarafından yönetilmesi bile atatürk'ün cumhuriyetinin ruhuna çoktan fatiha okunduğunun kanıtıdır.

    boşuna kimse kimseyi kandırmasın artık. bu ülkenin yıllardır diğer gerici ortadoğu ülkelerinden farklı olmasını sağlayan aydınlık cumhuriyetçiler kaybettiler. yasama, yürütme, yargı hepsi bu asla yetinmesini bilmeyen ortaçağ zihniyetinin elinde. her geçen gün daha da fazlasını istiyorlar. hatta kendilerinden olmayanın kamuda çaycı bile olamayacağı bir sürece sürüklüyorlar. fakat tüm sosyal yaşam damarları birer birer kesilirken elleri kolları bağlanan muhalefetten tık yok. öyle ya yenikapı ruhu denen bir gerici zokası var. afiyetle yemezsen onu ya fetöcü ya da pkk'lısın damgasını yemekten daha cazip gelen bir zoka bu..
hesabın var mı? giriş yap