• kaç yaşında olursa olsun arabalarına aşık adamları çocuk gibi sevindiren bir program. yaşlı başlı kelli felli amcaların gözlerinin içini güldürüyorlar resmen.

    izlemekten çok keyif aldığım bir program bu. insanların duygularını sömürmeden onları mutlu etmeyi çok güzel başarıyorlar.
  • izlerken insanı duygulandıran program.
  • garaj kültürü olmadığı için türkiye'de denenemeyen program.
  • çok sevdiğim program. %100 oto programını görünce, bu programdakilere ve ekiplerine tapmaya başladım resmen. arabalarla çok alakası olmayan beni ekrana kitlediler çoğu arabada, hele '52 model land rover ve '40'lardan bir ford jeep'i yeniden hayata döndürdükleri bölüme bayıldım.
  • şu sıralar en sevdiğim tv programıdır.
    neredeyse hurda kabul edilebilecek arabaları ne yapıp edip baştan yaratıyorlar. bazen bu sefer başaramayacaklar galiba diyorum, son 3 gün kala hiçbir şey yapamamışlarken birden her şeyi yoluna koyuyorlar.
    best.show.ever!
    tim shaw'un pintilikleri ve kılık değiştirme takıntısı ayrı bir eğlence.
    8 nisanda 4. sezonlarının açılışını 30 yıldır roger moore 'un garajında duran the saint'teki 1964 volvo p1800'ü tamir ederek yapacaklar, ohş!
  • harika bir nat geo yapımı

    program genelde dört bölümden oluşuyor.

    ilk bölümde aracı teslim alma süreci yaşanıyor ve araç sahibini tanıyoruz.
    ikinci bölümde aracın atölye içinde tamir süreci ve parça temini sürecini yaşıyoruz.
    üçünce bölümde tamir edilen aracın bir benzeri ya da son sürümü ile bir sürüş deneyimi aktarılıyor.
    dördüncü bölümde ki en güzel bölümüdür yenilenen araç sahibinden habersiz bir şekilde ona teslim ediliyor.

    izlemesi çok keyif veriyor. fuzz ustanın gülümseyen yüzü ve tim'in pazarlıkları görülmeye değer.
  • müthiş, süper, ötesi program... keyif keyif izlemek, gözleri doldurması başka, fuzz usta'nın ufak tefek tüyo, püf noktalarını da bonkör şekilde sunması ayrı. bazen arabasını 20 senedir garajdan çıkarmamış insanları, bazen hayattaki tek derdi oğlunun da arabası olması bir aileyi görebiliyorsunuz. sonra o yıllardır garajdan çıkmamış makine birkaç haftada çil oluveriyor. anlamadığım noktası, bu fuzz ve tim ingiltere'de bu kadar mı şöhretsiz ki niye tanımıyor bu ingiltere ahalisi bu ikiliyi. evet...
  • kesinlikle insani duygulandiran program. arabayi yeniledikten sonra sahibine genelde bir surprizle teslim ediyorlar. ve o an arac sahibinin tepkisiyle genelde benim de gozlerim doluyor.

    programi izlerken zamanin nasil gectigini anlamayabilirsiniz.
  • araba yenileme programları arasında wheeler dealers ile birlikte en güzel program.
  • basit bir araba yenileme programından daha ötesi benim için. insanların anılarında kalan ve mecburen kenarda çürümeye bırakılmış araçlarını tekrardan canlandırıyorlar adeta. arabalarını göstermeden önce de mutlaka bir atraksiyon yapılıp, senaryodan rol kesiyor sunucular ve araç sahibine müthiş bir sürpriz oluyor. genelde hasta veyahut yaşlı kişilere ait araçların yenilenmesi daha da hoşuma gidiyor, anlamsızca sırıtırken buluyorum kendimi.
hesabın var mı? giriş yap