• (bkz: tırstım la)
  • dont feed troll
  • evine giren hırsıza sövünce damacanayla kan alındığını öğrendim. neremizden kan alıyorlar acaba onu da öğrenbilir miyiz?

    ben evime gelen hırsızı bulayım sadece sövme ile bırakmam zaten kardeşim merak etme. özrü kabahatinden büyük derler ya bunun ki de o hesap galiba.

    insan gibi mualeme görsek insan gibi düşüncelerimizi anlatırız zaten. senin bana demediğin kalmayacak ben 2 kelam laf konuşanca olay olacak. yok öyle bir dünya.

    gün geçmiyor ki troll listem yeni biri ile tanışmasın. attım mallar listesine kardeşim.
  • bu ay yine organik tüy dökücüyü kullanmadığının ispatıdır bu başlıklar,önümüzdeki tüylere pardon kıllara bakacağız artık.
  • (bkz: bi sus bıdı bıdı) trölü bile başarısız amk.
  • aman hocam sen ne yaptin yaa, hic cb ile eve giren hirsiz ayni cumlede anilir mi, 20 seneden baslar alimallah. aman kimsecikler gormeden sil o entry'yi, sonra sumeyye bile kurtaramaz seni.

    (bkz: cabuk tovbe et, tovbe)

    edit: sayin yuce turk adaleti temsilcileri, valla ben demedim o dedi, tovbe.
  • - beni de alın lan hapse. "insan gibi düşüncelerini efendice anlat, hayvan gibi davranırsan ona göre muamele görürsün." ne demek oluyor. biz sizi insan gibi terbiye edicez. sabret gülüm.
  • henüz tam anlamıyla net bir diktatör olmasa da, net bir diktatörlük uygulaması için çalışmalar yapan bir insandır neticede. 2002'den 2015'e kadar olan farklılıklar bunu daha net anlamamızı sağlar umarım. tabii bahsettiğim baş örtüsüne ve türbana getirilen serbestlik değil, çıkar amaçlı bile olsa doğru bir hamledir bu bana göre, elalemin ne giydiğinden kime ne? ha tabii dediğim gibi çıkar amaçlı ve bu seferde diğer tarafa yani açık olanlara, daha rahat giyinenlere belli bir durum başlatıldı ama kısmen de olsa en azından bir şeylerin aşılması için doğruydu. şimdi diyeceksiniz bunu niye yazdım, bu aktroll efendi 2002'den 2015'e yazısını görüp buna değinirse diye direkman belirttim. ama bazı uygulamaları geçersek, şu zamana kadar yapılan birçok şey tek adam diktatörlüğüne doğru gidişin belirtileridir ve bu net diktatörlüğü görürse bu ülke, o zaman zaten bırak burada eleştiren adamı, burası diye bir yer kalmayacaktır muhtemelen. insanlarda bu yüzden şimdiden diktatör demektedir kendisine çünkü götürülmek istenen yol budur, diyeceğim bu kadar.
hesabın var mı? giriş yap