• cem yılmaz'dan çok şey beklemektir.

    acun ılıcalı refiye yılmaz'a bir milyon versin daha iyi hem çoğumuz kılız nihayetinde kendisine :s
  • harika bir kampanya. çünkü herkes 5'er liralık sms atsın demek son tahlilde sağlık için garibanlardan dolaylı vergi toplamaktır. onun yerine doğrudan gelir vergisi verilsin, tedavi masrafı doğrudan cemylmz'den tahsil edilsin.
  • yok ya? adam çalışıyor, kazanıyor, vergisini de veriyor. tamam insanlık namına yardımcı olmak, kazandığının fazlasını ihtiyaç sahibine vermek güzel şeyler de; bunun gibi verdiğimiz vergilere rağmen sosyal devletin yokluğunu hissettiğimiz durumlarda cem yılmaz gibi zengin insanları hedef göstermek niye? iyi o zaman devleti kapatıp gidelim nasılsa zenginler var, biz hasta olunca, eğitim almak isteyince sevabına ellerini ceplerine atarlar.
  • (bkz: #31725549)
  • ülkedeki herkes parasını anasının ak sütü gibi kazanırken, cem yılmaz milleti dolandırıp tokatladığı için yapması mecbur olan yardım.

    tabii öyle. cem yılmaz emek vermiyor sadece konuşup kazanıyor.

    saygın işadamı diye piyasada gezinen modern tokatçılara bir şey demeyin, onlar her türlü götürsün ama 3 saat boyunca sahnede anası ağlayan ve bunun karşılığında son kuruşuna kadar vergisini veren adamın parasına "havadan gelen para" muamelesi yapın.

    cem yılmaz bu zihniyetle taşşak geçtiği zaman gereksiz yere uzatıyor diyordum ama adam haklı valla.

    piyasada gezen para babaları ne güne duruyor acaba? milletten çalıp çırptıklarının binde biri değil üstelik o para.
  • gerizekaliligin dibi olmadıgını gösteren kampanyadir.
    suna benziyor: onlarca asker öldürüldüğünde devlete kimse hesap soramazken, haber bülteninde ölüm haberini verdikten sonra şarkı mirildanan haber spikerine oyle yogun bir kamuoyu baskısı oluşmuştu ki, soz konusu kişi mesleğini bıraktı.

    burada da, devlete ya da hayır kurumlarına olusturulamayan baskı cem yılmaz'a oluşturuluyor. çünku mallikta sınır tanımıyorsunuz.
  • tamamen duygusal bir istektir,

    ama cem duygusallığı hiç sevmez o yüzden bu kadar çok kazanıyor versin de duygusal görelim!
  • belki de vermiştir ne malum. zaten böyle bi hayır işi yapılacaksa, farz edelim hakikaten cem yılmaz karar verdi ve refiye yılmaz' ın sağlık masraflarının bir kısmını veya tamamını karşılamak istedi, böyle bir yardımı insanların gözüne gözüne sokarak reklam yapar gibi yapmak normal bişey midir? kaldı ki iyi kötü böyle bile yapsa kendisine o an yaptığı davranışın reklam olduğunu iddia ederek hakkında küfür eden bi ton adam çıkar şu sözlükte. o yüzden olaya hiç ''işte o da emek veriyor kazanıyor, vergisini ödüyor ya da bizim vergiler ne güne duruyor hacıt'' gibi yaklaşımlara bile girmiyorum.
  • örtülü ödenekten 1 milyon istemenin yanında gereksiz olacak istektir.

    hiç olmazsa bir gün de bizim vatandaşımız bir iyilik bulur örtülü ödenekle.
hesabın var mı? giriş yap