• tarihe düsülmesi gereken nottur. chp'si de, hdp'si de kendisini parcalamaktadir. chp vekilleri dogrudan bugün tv'ye gitmis ve direkt yayina cikmislardir. gezi direnisini kötülemekten baska bir sey yapmayan "her kelimesiyle magdur" kesim olan cemaatin yaptigini yapmamislardir.

    ne icin? türkiye icin. herkesin özgürlügü icin.
  • sağcıların solculara olan aşkını pekiştirmiştir. hem sola demediğini bırakma, ne işe yarar de sonra kendin ile çeliş fonksiyonlarını kabul et; ne diye yardım ediyorlar de bu kadarı yüzsüzlük değil de nedir. düşene vurmaz sol, bir zamanlar kendisine tekme atanlara bile.
  • olay bütünüyle cemaate destektir. kimse kıvırmasın.

    düşmanımın düşmanı dostumdur anlayışıyla hareket eden chp, hdp, mhp üçlüsü bir kaç sene sonra bu yaptıklarını inkar edecek.

    cemaatin en çok mağdur ettiği kesim chp iken bu yüzsüzlüğü nasıl yapabiliyorlar, seçmenlerine bunu nasıl anlatıyorlar hakkaten hayret verici.
  • gerçek solcuların yerini liberal chp ile kürtçü hdp'nin aldığını gösterir. gerçek solcu bu kadar avanak olamaz.
  • hukuk devletinden, demokrasiden, piyasa kapitalizminin kurum ve kurallarından, parti aygıtı haline dönüşmeyen bir devletten haberi olmayan akgezen tayfasının açtığı başlıktır. ipek-koza grubuna yapılan el koyma hukuksuzdur, keyfidir. neden yapıldığı aklı başında vicdanını cebi karşılığı başkasına emanet etmemiş herkesin de malumudur. solcuların yahut chp'lilerin desteği yerindedir çünkü bugün ipek-koza'ya yapılanlar yarın doğan grubuna, cumhuriyete'e, sözcü'ye yapılacaktır. doğrudan saray ve akp'nin kontrolüne girmeyen sadece dört gazete ve üç televizyon kanalı kaldı bu ülkede. er yada geç evrensel hukuk işlediğinde bunu yapanlar hesabını da verecekler hukuk önünde.
  • cemaat yaptığı yanlışı görsün bu vesile ile.
    neymiş? kim mağdursa onun yanında yer almak gerekliymiş, neymiş zalime yardım edersen, allah bir gün o zalimi sana musallat edermiş.
    chp ye helal olsun. hakikaten insanlık dersi veriyor cemaate.
  • cemaatin akıl dahi yürütemediğinin göstergesi durumdur. chp, mhp ve hdp sizin oylarınızı istiyor avareler.
    mağduriyetiniz onların umurunda dahi değil aslında.
    hele en çok uğraştığınız chp bile yanınızdaysa korkun
    (bkz: kaçın ahmaklar)
  • hala anlamayan mal vardir diye bir kez de ben yazayim istedim:

    solcu insan, guclunun degil haklinin yaninda olmayi $iar edinir.

    bundandir muhtemelen...
  • mağdurun yanında olmak için gitmişlerdir.susarlarsa zalimin bunu kendilerine de yapacaklarını bildiğinden gidip konuşmaktadırlar.2 sene önce akpliler de cemaatin yanındaydı.ne çabuk unuttunuz oğlum?
  • üzücü olan cemaat okullarından mezun olup zaman'dan başka bir şey okumayanların şimdi akit okumaları, olanları "akparti'ye uzanan eller kırılsın" söylemiyle desteklemeleri. cemaat en büyük kazığı kendi yetiştirdiği adamlardan yedi.

    ha solcular burda cemaati mi destekliyor? hayır! cemaate operasyon yapanları sevmiyorlar. 28 şubat'ta ne olduğunu gördük çünkü.
hesabın var mı? giriş yap