• ailesi için çok acı. kızları, kardeşleri bir hiç uğruna öldürüldü.

    yürek dayanmaz. onlarca suçu olan boktan daha değersiz birinin serbest olması ve elini kolunu sallayarak bir kadını öldürmesi devletin yetersizliğidir!

    ülkece yerin dibindeyiz, ne kadar daha insan ölünce önlem alınacak? pardon. kendi çocukları da birilerini öldürmek ve hiç suç işlememiş gibi hayatlarını yaşamak konusunda ustalar. hassasiyetleri olabilir katillere. bakınız; uzun ve ailesi.
  • kanunun ne açık ceza evine geçişine izin verdiği, ne de izinli olarak dışarı salınmasına izin verdiği bir pisliğin ifadesidir.

    13 sene önce çocuk öldürmüş birinin açık ceza evinde ne işi var allahaşkına bilen bir hukukçu kardeşimiz şu hukukçu kardeşine açıklasın mevzuyu. cinayet lan bu cinayet. nasıl oluyor da daha senesi dolmadan adamı açık ceza evine koyuyorsun? anlamadığım esas nokta 2018 yılında yakaladığın adamı tutuklayıp yargılamaya başladın, hangi ara işlediği onca suçla ilgili açılan davalar kesinleşti de bu adamın tutukluluk durumu sona erip mahkum statüsünü kazandı, sonra da açık ceza evine geçiş hakkına sahip oldu?

    bu adamın dışarıda olması nedeniyle kimler hakkında soruşturma açıldı öğrenmek istiyorum.

    ordu valisi katilin yakalanması sebebiyle hafifleyen acısının yüzünde yarattığı tebessümü bir kenara koyabilirse bir zahmet şu işle de ilgilense...
  • bütün küfürlerim, sövmelerim, beddualarım ve lanetlemelerim yetersiz kalıyor bu p..c kurusunun bu aşağılığın yaptıklarını kınamaya. taa bitlisten doğru benim bile bu şekilde yüreğim dayanmazken cerenin ve daha nice kadınlarımızın anne babalarının abi ve ablalarının akrabalarının yüreği nasıl dayanacak bu acıya bu vahşete? allah sabır versin. dini, dili, ırkı ne olursa olsun her kim kalbinde insanlar ve dünya üzerinde yaşayan bütün canlılar için canice, vahşice duygular taşıyorsa başta şahsım olmak üzere bu dünyadan defolup gider.
  • içeride kan kusarak gebermesini umduğum katilin ifadesi. gebersin istiyorum çünkü yine bir şekilde dışarı çıkıp insanlara saldırabilir. öyle güvenli(!) bir ülkede yaşıyoruz ki şaşıramıyorum da.
  • söz hakkı tanınmadan idam edilmesi gereken mahlukun ifadeleri.
  • ifadeye bakıyorsun. resmen skandal.

    katilin karakterine bakıyorsun. topluma gram katkı yok. herhangi bir fayda görünmüyor.

    katilin, içeride ıslah olduktan sonra dönüp topluma katkı sağlama ihtimaline bakıyorsun, şu karakterin artık değişimi imkansız. olsa da ülkeye veya insana faydası olmaz. ıslah olmaz. iş verilmez.

    bu profillerin, hele birisini öldürdüğü de delillerle sabitse, ifadesinde de kabul ediyorsa devlet tarafından bakılmaya ihtiyacı olmamalı. verdiğimiz vergi bir sürü boktan şeye gidiyor ama bu boka gitmemeli mesela. iğne ile 15 günde idam edilip nüfustan silinmeli.

    çaresi bu.
  • umarım hakim serbest bırakır. bu tarz adamları serbest bırakacaksın. kızın yakınları adama zarar verirse de ağır tahrik hükümlerini uygular ceza almasını engellersin. bu adam için cezaevi kurtuluş.. hatta hücreye atıyorlar genelde. siz sanıyorsunuz ki ceza olarak bu uygulama yapılıyor. tam tersi. sanığı korumak için yapılıyor.
  • bu orospu sıçmığının ön kapıdan girip arka kapıdan çıkmaması için yine bizlere ve sosyal medyaya çok iş düşüyor.

    bakanlığın ismi değişsin bence sosyal medya bakanlığı falan olabilir çünkü adalet hak getire.
hesabın var mı? giriş yap