• deftones adli hardcore grubunun super vokali.icap ettiginde 2.gitar olarak bulunur grupta ancak fazla bilinmez.kerrang adindaki rock dergisnin yaptigi bir yarismada 100 kisi icersinde 64. olmus.ancak bu ilk albumleri ciktigi zamandi.su an 3 albumleri var ve daha ust siralara ciktigi biliniyor.
  • cirkin insanların ne kadar duygusal ve guzel sesli oldugunun kanıtı
    tapılacak insan
  • i'm your passenger diyen maynard keenan olmasına ragmen chinonunda dedigi pek cok güzel tümce mevcut.ayrıca hala cirkin diil biraz tombul o da uyuşturucuyu bırakmasından kaynaklanıyor (uyuşturucu da pek vahim deil ot sadece) ayrıca evli iki, üç tane cocuğu var.trye gelse götümü bile verebilirim o kadar cok seviyorum yani

    edit: tabi aradan geçti 5 yıl, üstüne oturuldukça popo kıymete bindi. nitekim gelecekler ve uzaktan yüzümde bir tebessümle onları izleyeceğim.
  • agliyormu$casina soyledigi $arkilarla dinleyeni de aglatabilcek, co$tugunda bile sesindeki huznu hissettirebilen insan, $ahane vokal*.
  • görürsem ki eğer bir gün, boynuna çok sıkıca sarılıp "allah razı olsun abi." diyeceğim ve biri beni ayırana kadar oracığında ağlayacağım insan.
  • ayrıca kendisinin "team sleep" adında bir trip-hop grubu projesi de vardır. deftones'un "white pony" albümündeki "teenager" adlı şarkı ilk etapta bir team sleep şarkısı olarak düşünülse de, "ulan bi denesek acaba beğenilir mi?" düşüncesiyle bir deftones albümüne konulmuş, denenmiştir.
  • asil ismi camillo olan, bir insan evladinda boyle bir ses olabilir mi sorusunu akliniza kaziyan, inanilmaz soz yazari, bir cok grubun muzik yapmaya baslamasina sebebiyet vermis grubun vokali ki white pony albumlerinin 9. sarkisi olan passenger i dinlerken bir insan bu kadar guzel "cushion" dermi ya derim hep.
  • wrechter festivali'nde**(ki mtv'de goruntuleri yayinlanmakta bu konserin) kirilmis parmagina ragmen seyircilerin oldugu yere inip, bir korumanin tepesine cikmak suretiyle "shove it" sarkisini onlarla beraber, onlara dokunarak, resmen seyirciyi hissederek ve hatta pantolonu diz hizasina gelecek sekilde inmisken soylemistir. sarki soylerken bir gun kendisini kaybedecek, basina bir is gelecek diye korktugum bir adam. duygusal mi, deli mi yoksa sadece iyi bir oyuncu mu cozemedigim ama cok sevdigim, saydigim bir insan, muthis bir vokal yetenegi.
  • back to school'un klibinde kaykayın üzerinde mankenlik yapan adam. öyle bir kayış dünya üzerinde karşılaşılmamıştır, ammavelakin her şeye rağmen karizmasından ödün vermemiştir. bir de zippo'lu bir fotosu vardu bu adamın of of.
  • bir ara sesiyle ilgili bir problemden dolayı artık şarkı söyleyemeyeceğini duyduğum deftones vokali. bu haberin yalan olduğunu umuyorum. şu dönem sesleri arasında en iyi sese sahip olduğunu düşündüğüm, her albümdede yorumunu daha bir ilerleten daha iyi şarkı söyleyen * kişi. ne diyim herkes gibi bende tapıyom (bkz: kelimelerin kifayetsiz kalması)
hesabın var mı? giriş yap