• cem uzan olsam star gazetesinin suanki haline ağlardım. hem islamcisin hem de star diye gazete çıkarıyorsun. olmamış manşettir.
  • kokuşmuş bir gazetenin attığı manşettir.
    yani sıçmışlar onu da chp'ye atıyorlar.

    yazık! chp olmazsa bokunuzu kimin üstüne atacaksınız?
  • aynı zamanda yeni akit manşetidir. diğer göt yalayıcı basın bile nispeten temkinli davranmıştır, nereden çıktı şimdi bu diyebilmiştir.

    bunu yazan ve okumaya devam eden orospu evlatlarıyla artık herhangi bir ortak paydada buluşmanın mümkün olmadığını göstermektedir.

    buna göre vaziyet almalıyız.
  • utanmazlığın, arsızlığın, yüzsüzlüğün ne boyutlara kavuşabileceğinin göstergesi olan gazete başlığıdır. bunu nasıl yapabildiklerini anlamak mümkün değil.
  • asıl haberi gölgede bırakan manşet.

    sol üst tarafta ise asıl manşet var; 7 yılda 175 tünel !

    büyük bir başarı planı cidden. burası köstebekler ülkesi, kafasını kuma gömen devekuşları da çok. o yüzden bol bol tünel yapılsın.
    köstebekler ülkesi olarak tek ihtiyacımız; yol, köprü, tünel zaten.
  • (bkz: http://www.kulahaber.net/…eri/yeni-akit/19/11/2016/)

    (bkz: sebeb oldu)

    başlığın tanımı olarak;
    imam nikahıyla evlenen, ortada herhangi bir tecavüz vakası olmayan ancak taraflardan birinin 18 yaşından küçük olması (genellikle kız tarafının) nedeniyle diğer tarafın kanunen suç işlemiş olmasının gündemdeki konuya istinaden chp liler tarafından hatırlatılması sonrasında yandaş medyanın bu hatırlatmanın üzerine akbaba gibi üşüşerek asıl meseleyi çarpıtmaya çalışmaları girişimidir.
    o değil de kimse sormuyor; 13 yaşındaki kız/erkek çocuğu (çocuk diyorum hala bak) evlenebiliyor da niye seçme ve seçilme hakkı olmuyor?
    onu da verelim, fiziksel olarak olduysa niye ruhsal olarak olmuyor? ruhsal ve akılsal olarak olmadığını düşündüğün birine evlenme hakkını nasıl vereibliyorsun?
  • kullanılmış tuvalet kağıdının kendisinden daha temiz olduğu gazetenin manşeti.

    belli ki, kullanılmış tuvalet kağıtlarını yalayan tiplerden akit'le birlikte kendine emir gelmiş, basmışlar aynı haberi.
  • star gazetesi şu yazdığına kendi inanmış mı acaba?
    bizim memlekette göte göt derler hakim bey demiş adam... bi kere olsun yandaşlığı kenara bırakın yav.
  • sümeyye'nin derneğinin açıklamasını görmeden yapılmış haberler. siz asıl star'da halime kökçe denen kabataş yalancısının yazısını okuyun. rize'de köyde gözü önünde kaçırılan kızın tecavüzcüsüyle kalmasını nasıl normalleştirdiğini okuyun. bakın tecavüzün farkında ama kız kabullenmiş.
hesabın var mı? giriş yap