• riot games'in türkiye kanalının renkli sunucusu. türkiye'de espor denilince akla gelen ilk isimlerden biri. zamanında kendisini tonbaliklimakarna nickiyle tanısak da nickin çok uzun olmasından olacak ki artık sadece "tonbalikli" mahlazını kullanmaktadır.

    kendine has anlatım tarzıyla ve oyuna hakim olmasıyla karşılaşmaları oldukça keyifli kılıyor; seyirciyi ekrana kitliyor. hele yanına bir de halpern'i koyuyorlarsa tadından yenmiyor.
  • sürekli sırıtan insan iticiliğine sahip riot games sunucusu. gülümseyen insan ne kadar samimi ise sürekli sırıtmak ve yapılan en kötü şakalara dahi büyük büyük gülmek o kadar yapmacık. bu yapmacık tutum ekrandan insanın suratına çarpıyor ve yaptığı kulak kanatan espriler bu durumun üzerine mum dikiyor!

    genel olarak yanında bulunan diğer yorumcunun söylediklerini farklı cümleler ile tekrarlamak dışında yaptığı yuvarlak (çoğu zaman oyunu okuyamamasından dolayı yanlış ) yorumlara büyük vurgular katarak çok mühim şeyler söylüyormuş havası katma çabası taktir edilesi fakat işlevsiz ve insanda sesi kapama arzusu oluşturuyor. misal izlediğim son maçta yakalanıp ölen bir oyuncunun bekleme süresinde olan sıçrasının bekleme süresinde olmadığını iddia edip yakaladığı şeyin muhteşem birşey olduğuna olan inancının sesinden okunması anlatılan şeye küçük bir örnek..

    ''x flash attı - y ulti attı'' dışında kurabildiği cümlelerin sıralı listesi aşağıda mevcut!

    '' bakalım çıkmayı başarabilecek mi?''
    '' bakalım yetişebilecek mi?''
    '' bakalım skoru kim alacak?''
    '' bakalım x'i aradan çıkarabilecek mi?''
    '' bakalım o olacak mı?''
    '' bakalım bu olacak mı?''
    '' aynen''
    '' aynen''
    '' aynen'' !!!

    genel olarak minimap kontrolü sıfır, gördüğünü dümdüz şekilde anlatıp yorumculara katılmak dışında artısı olmayan, sunucu olarak başarısız riot çalışanı.

    riot glandal ve riot jhonnie ye rahmet okutuyor kendisi.
  • bir belçikalı kalkmış gelmiş türkiye'de sokaklarda köpekler kalsın diye uyanıştan yatışa kadar tüm vaktini harcıyor. ismini ve belçika pasaportunu eline verip acilen deport etmek gerekiyor, gitsin vatanında 0 olan stray dog sayısını yükseltmeye çalışsın.
hesabın var mı? giriş yap