• o neydi öyle arkadaş, coştu anam bunlar diyebiliyorum bu sezon finalinden sonra. naapmışınız oolum siz?

    --- spoiler 2x22 ---
    chuck'ın emmett'a postayı koyup no more buy more demesiyle zaten olumlu bir başlangıç yapmıştık. sonradan yüklü miktarda ücretini de aldı daha da neşelendik, hele fırsattan istifade casey'e sarılması yok muydu, kopartıcı.
    ama sarah'nın yarın bryce'lan göreve gidiyom deyip chuck'ın tüm hayallerini söndürüvermesi ve de düğünden önce gelini görmenin uğursuzluğuna inanmayan ellie'nin mahvolan düğününden sonra küvetteki hali içimize oturmadı mı a dostlar?
    olsun, o kumsaldaki artık yaz gelsin isteten görüntüler ve süper müzik eşliğinde tekrardan kendimize geldik, sarah chuck'ı dansa kaldırınca romantik anlar yaşadık. böyle sessiz sakin bitiverecekmiş gibiydi sanki bölüm.
    ama yo dostum yo, düğündeki aksiyon yeterli olamazdı. flaşlayan baba bartowski sayesinde sezonun son ve büyük sürprizli görevine yolladık muhteşem üçlümüzü.
    hiç hazzetmediğim bryce'a da üzülmedim değil lakin vat iz metriks ulan diyesim var yeminlen. chuck converseleriyle herifleri haklarken casey'nin şaşkın bakışlarını izlemek paha biçilemez değil de nedir?

    şimdi baba-oğul intersectlendi bunlar. ama chuck'ınkisi bambaşkaymış. chuck, jill'e de söylediği gibi kendisini değiştirmelerine izin vermeyeceğinden dadından yenmez bi hale gelecektir 3. sezonda. neo'nun sevimli ve ipana reklamı beyazlığında gülümsemeli versiyonunu bi düşünün. acep sarah'yla neler olacak? morgan essahtan chuck'ı bırakıp gidecek mi? casey chuck'a moron demeyi kesecek mi? kuzularla oğlaklar sevişecek mi? bunların cevaplarını birkaç ay sonra hep birlikte göreceğimizi anladık to be continued yazısından. ha bi de şunları not düşmek ister deli gönül:

    "see? guys can hug."
    "no guns, no lies, just us."
    "this is a real weird family."
    "sarah, you're not coming with me, are you?"
    "how many times do you have to be hero to realise that you are that guy?"
    "dad...i love her."
    "guys, i know kung-fu."

    --- spoiler 2x22 ---
  • --- spoiler ---

    chuck'ın bölüm sonunda binaya girerken kolundaki süfer ötesi zımbırtıyla babasına özenir bir halde tam anlamıyla chuck bir şekilde oynaması güzel bir ayrıntıydı. unutmadan, ulan bu kadar adam elliyedi kurşun yeyip ölmedi şu dizi dünyasında bugüne dek. bryce'ı bir kurşunla malamat mı ettiler yani? mümkün değil.

    sarah: chuck, did you just flash?
    kötü piç ajan: he uploaded it.
    casey: ohh, chuck me!

    casey'nin bu ünlemi de ayrıca harikaydı. bir de chuck'ın kung fu yüklenmeden önceki çakmasında (flash) böyle çince-japonca her ne levazımat ise harfler falan geçti. ardından casey'nin bön bir şekilde ve "ne hızlı dövüşüyor pezemenk" tadında chuck'ı takip edemeyişi bundan sonra chuck'a "baba" çekeceğinin garantisidir.

    sarah: chuck??? (ne pis dövüştün be, sen beni kınalı kuzumdun ne yaptın şimdi bebeğim)
    chuck: i know kung fu. (cartman ağzıyla kung fu'ya aksan verir şekilde)

    --- spoiler ---
  • --- evet evet bu da spoiler ---

    sezon finali budur. artık diziye yeni bir yön verilecek. chuck, karate kid'in kid halinden karete kid'e geçmiş bulunmakta. dolayısıyla her ne kadar diğer türlüsünü sevsemde bu haliyle de en az bir sezon gider bu dizi. ama sonrası olmasın bence. yeter lan nereye kadar. tadında bırakmak lazım. ama işin güzeli her ayrıntıyı planlamış gibi senaryonun bir şekilde gelip size hassiktir lan dedirtebilmesi. hele hele sezon finaline şahane replikler damgasını vurunca çok eğlenceli olmuş.

    --- spoiler ---
  • --- spoiler ---

    naaptınız abi? powerplay yaptınız lan! öyle karakter mi olur?! neyse bekleyecez görecez.

    --- spoiler ---
  • 2. sezon finaliyle 'ne yaptın be olum' dedirten ve 3. sezonu şimdiden iple çektirten dizi.
  • 3. sezonla alakalı serinin yaratıcısı ile yapılmış bir röportaj.

    http://www.aceshowbiz.com/news/view/00023885.html
  • --- spoiler ---

    süper sezon finali sonu olmuştur. yok anlatım bozukluğundan değil "sezon finali sonu". başlarda aygın baygın başlayan bölüm, sonuna doğru esaslı bi kıvam kazandı. yine her chuck bölümü tadında, yine eğlenceli ve rahatlatıcıydı elbet.

    ama, ama...

    chuck'ın evrilen pokemonlar gibi bir üst seviyeye geçişi süperdi. hele ki yeni çakış şekli... ellie'nin dediği gibi adeta bir hero oldu çıktı.

    ve olmazsa olmaz yeni düşman, fulcrum sonrası the ring...

    --- spoiler ---
  • beni benden alan, mutlu, mutsuz her türlü anımın anlamıdır bu dizi.

    lakin 2.21 de otostop çeken o yaralı eli görmeden 'noluyo lan? herifler toparladılar olayı gidiyo dizi napsak nereyi mail yağmuruna tutsak?' diye debelenmeme sebep olmuştur.

    2.22 de ise üzülsem mi sevinsem mi bilememiş vaziyetteyim. o kadar tantanaya rağmen dont look back in anger ile yinede beni duygulandırmış bryce'a yazık oldu. 3. sezon için yine bir bombanın içinden çıksa, ne bilim gökten paraşütle inse timsah yürüyüşü yaparım.
    ayrıca yeni nesil intersect hakikaten çok bomba olmuş. yeni meziyetlerini öğrenmemiz, sarah'ın neredeyse sabit, buna karşılık casey'nin fıldır fıldır dönen gözleriyle insanı yardıkça yaran bir sahneyle olsa da güzeldi.

    -guys i know kung fu.

    daha da nasıl beklerim.
  • dizinin just standing adlı şarkısı şu siteden dinlenebilir: http://borart.blogspot.com/…ck-yukleyen-aoksay.html
  • --- spoiler ---
    3. sezon haberine çok sevinsek de umarım sezon boyu neoculuk oynamaz adamımız biz onun içindeki nerdi sevmiştik.(bkz: nerd)

    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap