• 2001 hong kong yapımı full action filmi. yönetmenlik koltuğunda iki isim var; johnny to ve ka-fai wai.
    başrollerde ise gayet sağlam isimler göze çarpıyor; andy lau, takashi sorimachi, kelly lin ve simon yam.

    filmin konusu aslında 1995 abd yapımı richard donner filmi assassins ile neredeyse örtüşüyor. (hani şu başrollerinde sylvester stallone ve antonio banderasın oynadığı ve televizyon kanallarımızın yayınlamaktan bıkmadığı film.) bu filmde de no.1 bir kiralık katilimiz var. birden ortaya çaylak ama kabiliyetli başka bir katil çıkıyor ve bizim bir numaramıza kafa tutuyor, bir numara olabilmek için. bundan sonrası bazen sırayla, bazen birarada, bu 2 katilin hem nasıl iki iyi dost olabileceğini, hem de nasıl düşman olabileceğini görüyoruz. (ki klasik hong kong temasıdır.) tabii ki birbirinden inanılmaz çatışma sahneleri destekli.

    filmin konusunu bir kenara bırakırsak, film bir aksiyon filmi için oldukça başarılı. john woonun hollywooda transfer olmadan önce yaptığı başarılı işlere yakın duruyor. (bkz: hardboiled) (bkz: the killer)

    aksiyon filmi hastalarının uğraması farz olan durak.
  • bugün izlediğim yıllar önce mc donalds'dan aldığım snoopy oyuncaklarının filmde önemli bir yer oynadığını görünce beni dumur eden çok harika olmasada eğlenceli tatmin eden film.bu arada hatun karakter çok salak.
hesabın var mı? giriş yap