• emniyete götürülürken, "dear past, thanks for all the lessons." yazan durumuyla ironik bir tişört giydiği görünen kadın. muhtemelen işportadan rastgele alınmış, türkçesini bildiğini sanmıyorum. ama bu sözün anlamını bildiği çok açık.
  • kendisine geçmiş olsun diyorum.
    ve eğer olay anlatıldığı gibiyse iyi yapmıştır ve yine anlatıldığı gibiyse bir ceza almaması gerekir. bundan daha nefsi müdafaa mı olur?
  • kendisine siddet uygulayan eski kocasiyla defalarca karakolluk oldugu soylenen kisi. karakolda birer cay icirip evlerine geri gonderilmisler saniyorum. cilem de umidi kesip, kendisini rahat birakmayan eski kocasini kendisi halletmis, sonra gidip teslim olmustur.
  • ey geçmişim (bana öğrettiğin) tüm dersler için teşekkürler yazan ti$örtlü kadın.
  • çok güzel yapmıştır iyide yapmıştır... helal olsun alnından öperim o hatunun... kadına şiddete hayır.!
  • kendisini fuhuşa zorlayan eşini öldüren kadın. hep kadınlar mı ölecek biraz da erkekler ölsün sözü ve gözaltına alınırken üstündeki bluzda yazan yazıyla akıllarda kalacak.

    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29506173.asp
  • karisina fuhus yaptirip, dovup bir de olduren bir erkekten daha fazla ceza alacagi kesin olan kadindir. erkek adaletiniz kadinlara iyi hal ya da haksiz tahrik benzeri ceza indirimi yapamiyor ne yazik ki bir turlu.
  • ''dear past, thanks for all the lessons.. dear future, i'm ready..''
  • iyi yapmış.
  • hayatı komple bir türk toplumu özeti.
    zorla evlilik, darp ve kötü muameleye rağmen ayrılamama, ailelerin barışması, kadının korkarak barışma teklifini onaylaması, gerek adli gerek toplumsal tek bir mekanizmanın bile kadını korumak için devreye girememesi, bu arada herifin beş parasız halde sürekli uyuşturucu kullanması, hastanede doğum yapmak üzere olan kadını dövüp elini kolunu sallayarak çıkabilmesi, aile büyüklerinin herifin doğduğunda "banane lan" dediği çocuk için kızı boşanmamaya ikna etmeye çalışması, bu arada ailenin bu nihayet ölüp gitmiş şerefsizin eline 120 bin tl. sayması, vs.

    kısacası: iğrenç ikiyüzlü toplum, ahlaksız aile, cehalet, uyuşturucu ve olmayan adli önemler kombosu.

    yine de yöre erzurum, yozgat filan değil de adana olduğu için kız çekip vurmuş, "hep kadınlar mı ölecek" demiş, o kadar adanalılık farkı oluyor herhalde. insan cinayete aferin diyemiyor da, kadının öldürmeseydi kendisinin öleceğinden o kadar eminiz ki, zerre üzülemiyoruz. suçu ve suçluyu övmek gibi olmasın bence iyi etmiş, hem daha da kimse bulaşmaz o kadına, hiç değilse sükunet içinde yaşar.
hesabın var mı? giriş yap