• bu arada cins köpek sahipleri ise on numara beş yıldız karakterli.
  • şu an engelli bir kedim var bayağı sokak kedisi olur kendisi. bundan önceki kedim de siyam kedisiydi oldukça güzel bir cins kediydi. eskiden şekilci narsist bir insanken nasıl olduysa bir anda değişi vermişim çok enteresan
  • cins herhangi birşey sahiplerinin narsisist ve şekilci olması
  • boş, işsiz, dedikoducu kenar mahalle kadınları gibi uydurup uydurup olmadık şeylere de sarmayın. her şeye bi kulp uydurmayın artık. "sağlam dostluklar ve güvenilir ilişkiler kurmak tehlikeli" demiş bi de kimden haklı tekme yemişse yüzüne söyleyememiş gelmiş buraya kusmuş öfkesini.
    tanımsız başlık.
  • narsist tanimini hatalı yorumluyorsunuz.öyle degil arkadaşım iste.
    narsist insan güzellik beklemez bir hayvandan.narsist körü körüne itaat ve hayranlık ister.hatta narsist insanlar genelde bağımsız yapıları nedeniyle kedileri sevmezler kedi yerine kopek sahiplenirler.ve onu bir eşya gibi görürler genelde.
  • muhabbet kuşu besleyenler de cinstir git evinde akbaba besle japon balığı da ayıp, al evinin odasını fayansla kapla kefal besle ammına koduğum.
  • kedi sahiplenme doğru bir şey değil. çünkü kediler özgürlüğüne düşkün hayvanlardır. beslediğiniz kediyi dışarıya bir salın ne demek istediğimi anlarsınız. arada yemek yemeğe gelip gider.
  • genellemenin biraz tırt olması. tanıdığım birçok kişinin cins kedisi var ama onların böyle olduğunu hiç düşünmüyorum. bazen cidden böyle saçma başlıklar açmak için hangi kafayı yaşıyorsunuz ya da bu saçma başlığa yapılan yorumlardan utanmıyor musunuz?

    (bkz: konuşmuş olmak için konuşmak)
  • norveç orman kedim var bende de nam-ı diyar zilli hanım ben satın almadım annesi yavruladığında reddetmişti hastaydı çünki bende sahiplendim şu anda 6 küsür kilolük bir tüy yumaği ve ciddiden norveç kökenlide olsa harbiden bir tekir ne mama alırsak alalım en sevdığı aktıvite cöp kariştırmak bıde balkondan kuslarla konuşmaya bayılıyor bızımkının cenesı dusuktur bıraz :)) her izin günümde sevdıceğımle bulustuğumda yanımıza 1 kiloda mama alır her gördüğümüz pisicikleri besleriz çanakkalede yaşayan ekşıcileride bu etkinliğimize davet ediyorum
  • kimseyi suçlamak doğru değil dediğim olma durumu. ben cins kedi sahiplerinin çoğunda kötü niyet aramıyorum. birçoğu sadece yeterli bilgiye sahip değil , aldıkları kedilerin ne sartlarda üretildiğini bilmiyorlar . gelecekte bu kedilerin cinslerinden dolayı hangi hastalıkları yaşayacaklarını bilmiyorlar . bu hastalıkların tedavisinin ne kadar maliyetli ve bazılarının namumkun olduğunu bilmiyorlar. bazıları bir kedi bakmak istiyor ve kediye ulaşılabilecek alanı petshop olarak görüyorlar. bazıları uysal olur diyerek bu kedileri sahipleniyor. halbuki bu kedi niye uysal zira akraba evliliği öyle bir sirayet etmiş ki, kedi aklen ve bedenen sakat. türkiye'de piyasa şartları öyle emrediyor diye üretilen ve aslında british soyunun ufak bir parçasını taşıyan kediler mesela , beş bin liraya bir yavrusu satılıyor. ama beş bin liraya bir kedi değil aslinda epey bir sorumluluk alıyorsun bunu kimse anlatmıyor.

    bence tepki gösterilmesi gereken yasak oldugu halde bu hayvanların ticaretini yapan kesimlere yaptırım uygulamayan yetkililer olmalı.

    bir kedi alacaksanız, sokak kedisi diye tabir edilen canlılar kedidir. onları alın. kısırlaştırır düzgün bakarsanız size yoldaşlık eder. veya kedi almayın derim. orası size kalmış . kedi veya bir hayvan bakmak maliyetli ve sorumluluk isteyen bir iş. biri size: "kedi bakmak kolay, yok bir şey en çok 50 tl maliyeti." diyorsa yalan soyluyor veya basitçe salak biridir. kediyi evinize kabul ediyorsanız, bunun gereklerini yapacaksınız. eve peluş oyuncak alır gibi kedi alirsaniz,bunun da sonuçları olur. bir canlıyı insan isteklerine göre sakatlamak ve sürekli acı çeker bir hale getirmek yapılabilecek en kötü islerden biri.

    son olarak kedinin yeri sokak değildir. sokak bir doğal ortam değildir. sokak korku dolu ve korkunç bir yerdir. kimsenin sokakta kalmaması dileğiyle.

    edit: kısırlaştırma zorunlu bir eylem, kedileri anne baba rolü olan hayvanlar olarak görmek de bence aptalca. çok hızlı üreyen kediler doğal hayatı tehdit ediyor. bunu da eklemek isterim.
hesabın var mı? giriş yap