• cnbc-e den kendince bir tnt açılımı.
  • hatadır, bir zaman sonra dönülecektir. dönülmezse serbest piyasadır, birileri senin yerine alt yazılı yayınlar herkes de onları seyreder. muhtemelen yeni bi genel müdür yardımcısı atanmıştır, kendisini ispat çabasının ürünleridir bunlar. geçer.
  • eksik kalan uygulama. dizimax'de de böyle bir uygulama var bir tuşa basıyorsun orjinal izliyorsun beğenmezsen hadi dublaja geçeyim diyorsun. yapmışken tam yap. aynı filmi hem orjinal hem dublajli yayınla. benim gibi dublajdan keyif alamayanlara hitap etmeye devam et.

    dublaj sanatçılarımız kötü diye değil. ama bir kültüre ait espiriler bazen çeviride kaybolur gider. tüm incelik ve nüansıda yanında götürür.
  • nereden tutarsanız tutun; olmamış gibi gözükmektedir.
  • insanlarin ya kafası çalışmıyor ya da bir şeyi araştırmaktan yoksun; kendisine söylenen şeyi olduğu gibi kabul ediyor.

    cnbc-e "yeni sezon" dizlerini zaten aksam 9'da yani 21:00'de veriyordu. 8 yani 20:00'de türkçe ve gece yarisinda dublajli olarak verilen polisiye diziler "eski sezon"lar. csi:ny'nin yeni bölümleri zaten pazartesi 21:00'de hala dublajli olarak verilmekte. adamlarin elinde yeterince dizi olmadigi icin boyle bir seye gitmisler; giderken de dublajli yayinlamayi tercih etmisler. sitelerine girip yayin akisina bir bakmak lazim "acaba nedir bu isin gercegi?" diye. yoksa "12'ye kadar kim beklicek anuna goyiyn!" yazmak kolay, hem de siteye girip bakmaktan daha kolay. usenenler icin linki veriyorum, bakabilirler;

    http://www.cnbce.com/yayinakisi.aspx

    (bkz: goygoyculuk)
  • uydu kanalları için birden çok dil seçeneği olduğunu gözardı eden uygulama olmuştur. öyle ki euronews kanalını aynı kanaldan dil seçeneğini ayarlayarak 5-6 farklı dilde dinleyebiliyorsunuz.
  • cnbc-e de türkçe dublaj uygulaması kısa sürecek bir uygulamadır olsa olsa.

    bir kere lost'u dublajlı izlemeye çalışmıştım, azeri kanalında dizi izliyormuşum gibi olmuştu.
    olmuyor... altyazılı izlenen bir dizi dublajlı izlenemiyor.

    cnbc-e'nin türkçe dublajlı dizi uygulaması başlayacaksa adını da fox olarak değiştirsinler madem.
  • daha önce aynı diziyi seyredenler için doğru bir uygulama değildir elbet, diğer taraftan ilk defa seyredecekler için gayet sıradan bir durum. eğer diğer dizilere de uygulayacaklarsa normaldir.
hesabın var mı? giriş yap