• öğrencilere hakaret ve şiddetle ders anlatan, o şekilde anlattığı dersi öğrencilerin anlayacağını sanan sözde öğretmendir.

    (bkz: http://video.memurlar.net/video/41804/)

    şimdi bu öğretmenimsiyi oradaki bir öğrencinin velisi alıp tokat manyağı yapsa suçlu o olur.

    edit: sinir.
  • hemen görevden alınması gereken şahıstır.
  • ideallerle değil ekmek derdiyle, garanticilikle meslek seçmenin sonuçlarından birisidir. yarak kürek insanlar kendileriyle kel alaka alanlara yöneldiği sürece bu rezaletler devam edecektir.

    öğretmeni bize yollasalar da bir temiz dövsek.
  • bazen sözlükte denk geldiğimiz öğretmen nefretinin temelinde olan kişilerden birisidir. bu tip acınası varlıklar her devlet okulu öğrencisinin geçmişinde mutlaka vardır ve bireyde travmatik etkilere sahiptir. allah bu kişinin belasını versin, milli eğitim de tez zamanda görevden alsın. umarım sosyal medya gerekeni yapar ve yetkili kişiler bu şahısa dikkat edene kadar durmaz çünkü bu denli sabırsız, şefkatten yoksun, öfkeli ve dengesiz bir adamın meslekte tutulması hem öğrencilere zulüm hem de mesleğini hakkı ile yapan öğretmenlere hakarettir. daha okuma-yazma çağında öğrencilerimizi okuldan-sınıftan-öğrenmekten soğutursak ülkemizi saran bu cehalet fırtınası ile nasıl savaşacağız ? inşaallah milli eğitim bakanlığı gereken adımları en hızlı şekilde atar ve bu insan müsveddesi işinden atılır.
  • atama yılına bakmak gerekir. hangi şartlarda ataması yapılmıştır.
    yeni türkiye eğitimcisi bu ise yeni türkiye de budur o zaman. çöp.
  • eğitimden daha değerli bir şey varsa o da sağlıktır. soruyorum çocuğun psikolojisinden daha mı değerli abece ?
  • şimdilerde öğretmenler yerden yere vuruluyor. eskinin öğretmenleri ise sürekli övgü alıyorlar.

    manyak mısınız millet?

    bundan 15-20 yıl öncenin öğretmenleri için "dayak" sıradan bir ders anlatma aracıydı. yaşım 39, benim ve benden daha yaşlı neslin ilkokul ve ortaokul yılları tokat ve sopa manyağı olarak geçti.

    çok uslu ve uyumlu bir öğrenci olsanız bile, ortalama hafta 1-2 kere sıra dayağı yiyordunuz.

    sıra dayağı nedir bilir misiniz? ana babanıza sorun, anlatsınlar.
  • öğretmenlerin nasıl dayak attıkları yada nasıl ders anlattıkları sürekli yayınlanıyor. sanki daha önceden öğretmenler dayak atmıyordu da yeni başlamış gibi.

    dayak dozunda güzeldir, gereğinden fazla şiddet küçük çocukların psikolojilerinde derin yaralar bırakır (bkz: ben)
  • haberlere de çıktı bu olay. bakıyorum da herkes nefret kusuyor. adamı linç etmek istiyor falan. bizim zamanımızda çantalarında öğrenci dövmek için sopa taşıyan orospu çocukları vardı. arkadaşlardan biri bahsederken bir nesil yok edildi demiş. hangi bir nesil? son birkaç yıl hariç her neslin üzerinde izleri vardır bunların.
  • derhal görevinden uzaklaştırılması gereken şerefsiz.

    ilkokul dönemlerinde bunun gibi şereften namustan haysiyetten yoksun memur artığı insancıklardan bu şekilde muamele gören çocukların yaşadığı travma onları eğitim hayatından dahi soğutabilir.
hesabın var mı? giriş yap