• tehlikeli olur böyle erkekler. çok sevdikleri kadın kandırıp da gitmişse hele (bkz: ezel)

    ben bu noktada normalde şiddete meyyal olmayan bir adam olsam da içten içe ağzına sıç onun, bitir işini diyorum, başparmağımı yeri gösterecek duruma getiriyorum. her türlü manyaklığını haklı karşılıyorum.

    herkes sözünü tutmalı. terkedecekse bile insan gibi, hesaplayarak terketmeli insan.

    futbol takımlarındaki "takımı satanı biz de satarız" tezahüratı gibi davrandığımın farkındayım, ama herkes sikinin keyfi için bir kalp kırsa kırık kalpler durağı insan kaynıyor sonra. kimseyle iki kelime laf konuşulamıyor, facebook herkes öldürür sevdiğini paylaşımları doluyor.

    (bkz: hayat bayram olsa)
  • 2. türlüsünün içinde bulunmaktan şu sıralar pek de şikayetçi olmadığım eylem. hem bad company 2 varken ne aşk meşki ülen.
  • çok sevdiği için terk edilmiştir.
  • dışarıya mutlu rolü yapmaktan yorulur zamanla, panzehiri yine onu terk eden kadındadır, aklı varsa başka kadınlarda aramaz bunu. çünkü başka kadınlarda yine benzer yıkımlara uğraması kuvvetle muhtemel. ne varsa eskide var.
  • balataları yakar. buna sebep olmuş olan birileri varsa hepsinin amına koyar.
  • cok sevdigi erkek tarafindan terk edilen kadin kadar intikamci olamaz..
  • bu da geçer diyerek hayatına devam etmesi gereken erkektir.
    (bkz: sevgi karın doyurmuyor)
  • kız bunu terk etmeden önce çoktan, daha zengin yakışıklı bi çocuğa kapak atmış da geziniyordur, hatta yedek bi tanesini de cebe atmış konuşuyordur zaten.

    erkeklerin terk edilmesi de çok kötü oluyor. hele bir de siz kız tarafını da tanıyorsanız benim gibi "suzan nolur konuş onla bak nolur. o beni seviyo biliyorum" diye başınızı yerler. diyemezssiniz de kız seni zaten sürekli aldatıyodu diye. çok üzücüdür. off off iyi kızlar cennete kötü kızlar heryere. çıtır kızlar nereye, nereye de giderler
    ay ay ay..
  • 7 yıl sonunda terk edilmiş bir adam olarak (9 ay önce) hala yarası çok taze gelen hadise. hayatı adamışken 1 günde yok edilmeye çalışılmak olarak tanımlayabilirim.

    üstelik bunu ona daha iyi bir gelecek sağlamak için hayat adamışken yaşamak daha kötü bir durum. bir işletme mezunu olmak üzere olan bir adamım, sırf ona istediği & daha güzel bir hayatı sunabilmek için 4 yıllık bölümü 2si burslu yurt dışı olmak üzere 4 farklı üniversitede tamamlıyorum (bitti bitecek)

    terk edildikten sonra girip istifa ettiğim 4 bin başlangıç maaşlı iş ise şu sıralar hiç umurumda değil. çok ağır bir durum. ayrıca "büyük konuşmak istemem ama bir daha asla birine güvenemeyeceğimi hissediyorum" dedirten durum.

    hatta hayat enerjisi falan kalmadı, toparlayabilen var mı bu durumda? nasıl? diye sormadan da edemediğim durum.
  • (bkz: e a p)
hesabın var mı? giriş yap