• iki gündür beni güvende hissettiren muhteşem lastik. birçok aracın debelendiği yerde zorlanmadan basıp gidiyorum.şiddetle önerilir.
  • uludağ'a kış aylarında, neredeyse her hafta oteller bölgesine çıkmama rağmen hiç bir şekilde aracımı patinaja düşürmeyen lastik.
  • yağmur kar soğuk anlıyorum da sıcak kuru yolda hiç olmadığı kadar çekiş kontrol sistemini devreye sokan kış lastiği. en büyük artısı yakıt tüketimiydi. sürüş profilim hiç değişmeden tüketimi 6.9lt'den 6.1lt'ye düşürdü.
  • 5 yıldır kullandığım goodyear ultragrip extreme modelinden sonra ilaç gibi gelmiştir. 2011 yılında kış lastiği alırken goodyear bayisinde ultra grip 7 kalmadığı için aynı fiyata extreme olanını verelim diye teklif edince sazan gibi atladım, ankarada yılda taş çatlasın 5 defa karlı zeminde araba kullanacak olmama rağmen karın buzun eksik olmayacağı zeminler için üretilen lastikleri alınca 5 kış boyunca arabadan soğudum, yeni lastik alma zamanı gelince başladım araştırmaya sonunda continental wintercontact ts 860 almaya karar verdim.

    bu lastikleri tercih etmemdeki en büyük sebep lastiğin ıslak ve kuru zeminde neredeyse rakipsiz olması. yaşadığınız yerde en fazla 2 hafta kar yağıyorsa, çoğunlukla ıslak ve soğuk asfalt üzerinde kullanım için daha iyi bir lastik yok diyebilirim, lastiğin ömrünün %95 i bu koşullarda geçeceği için benim için daha iyi bir lastik söz konusu olamaz, sessizliği ve konforu ise ayrı bir güzellik. normalde kış lastiği gürültü yapar diye sevilmez fakat bu lastikleri aldıktan sonra hava soğusunda şu lastikleri takayım diye bekledim.

    kar üzerinde ne yapıyor diye sorarsanız gerekeni yapıyor diyebilirim. karda araç sürerken size gereken tutuşu verdiği için tedirgin olmadan gideceğiniz yere gidersiniz ama yılda 3 ay karda buzda kullanılacak lastik değildir. kış zamanı iş çıkışı bir yerlere takılırsın sonra kar yağışı başlayınca sen arabana binip evine gidebileceğini bilirsin veya gecenin bir vakti yollar karla kaplıyken şehir içinde bir yere gitmen gerekince arabanı çalıştırıp düşünmeden gidebilirsin bu lastik tam olarak budur.

    gelelim fiyat durumuna 2 ocak 2017 tarihinde 205-55-16 ebatta tanesini 220 liradan almıştım, aynı lastikler şuan dövizin durumu sağolsun 350-400 tl arasında gidip geliyor. iyi güzel anlattın ama çok para bu kardeşim diyenlere şehirde kullanmak için piyasada şuan alınacak fiyat performans lastiği önerim roadstone eurovis alpine wh1 modelidir. 205-55-16 ebatını 230-250 tl arasına alabilirsiniz.
  • geçen kış 4 adet 185/65 r16 aldığım lastiklerdir. kış lastiği araştırmasında olan birinin google aramaları sonucunda karşısına çıkan sitelerde hep en üst sırada bu lastik var. şimdi yaz lastiği arıyorum orada da yine continental premium contact 6 çıkıyor. bu adac denilen lastik sıralaması da bu siteler de bence biraz hileli. çünkü lastiklerin karlı havada durma mesafesi karşılaştırması temalı içerikler yok ve kullanıcının fikir üretemeyeceği bir konu olduğu için direk internette ne iyi denilirse o alınıyor. ben de bu furyaya kapılarak aldım. şu an olumsuz yazıyormuşum gibi gözüksem de çok memnunum. gerçekten karın içine içine girmenize rağmen bana mısın demiyor. zaten gözle görünüşünde bile kaliteli olduğu anlaşılıyor. tavsiye ederim.
  • buradaki yorumların desteği ve genel bir internet araştırmasıyla aldım, bir artı yorum da benden gelsin. henüz kar yağmadı ama kuru zeminde yol tutuşu çok çok iyi. bak iyi demiyorum, çok çok iyi. kar yağınca da tatmin edeceğini şimdiden belli etti bana. fiyatı biraz tuzlu ama lastik konusunda işin ucuzuna kaçmamak gerek. zamanında çok kaçtım, oradan biliyorum. bu lastiği bazen inip öpesim geliyor.

    işbu entry, hayatınızda çok nadir rastlayabileceğiniz ileri seviye bir sürücü tarafından akla hayale gelmeyecek bazı hayvani testlerden sonra yazılmıştır. son olarak
  • bugün ankara'da hava -4 derece iken yerlerde buz üstünde tutmuş karda mükemmel performans sergilemiş lastik.

    ps: kış lastiksiz karda yola çıkan dingiller sizin ben ta...
  • bugün kiev'de hava -8 derece iken yerlerde buz üstünde tutmuş karda mükemmel performans sergilemiştir.

    ps: kış lastiksiz karda yola çıkanlar önümde saygı ile egilmeli.
  • teşekkürler 4 tane aldım umarım 17 derece olan izmir asfaltında da mükemmel performans sergiler.
  • ankaraya yağan karda seat leon ile gerçekten başarılı performans sergilemiş bir lastiktir.

    sanırım meteroloji bu yağışa hazırlıksız yakalandı ve belediyenin haberi olmadı. yerlerde tuzlama yoktu ve araçlar kar tabakası üzerinde gittiği için herkes kırmızı ışıklarda kalkışta, ufak virajlarda, ufak eğimlerde yokuşlarda bile kalıyo ya da pati çekerken ben açıkcası sollaya sollaya çok rahat gittim işe. severek kullandığım bir lastiktir.
hesabın var mı? giriş yap