• samimi olmayan, bir şeyler saklayan, kendine güveni olmayan erkeklerin sevisirken corabini cikarmadigi söylenir (çok soğuk olmayan havalarda)
  • kadınla sevişmektense çorapla sevişebilen bir erkek kesinlikle gerizekalıdır. allah ki mis gibi kadını yaratmış ve erkeğe sunmuştur, insanın çorabı tercih etmesi doğasına aykırıdır ve aptallıktır. kesinlikle kadınla sevişilmelidir.
  • (bkz: al bundy) (bkz: peg bundy)
  • tamamen soyunmaktan utanan erkeklerdir.
  • (bkz: vantuz)
  • kabul etmek gerekir ki erkek çorabı kadın çorabının aksine (uzun çorapları kastettiğimi anladınız umarım) hayli düşük seksapele sahip bir aksesuardır. erkekler t-shirt'lerini çıkarırken kesinlikle hoş gözükürler, gömlek, keza hayli seksi sonuçlar verecektir, pantalon konusunu tartışmıyorum bile. lakin en sona o allahın cezası çorap kalır (halbuki ya giyilmesindir ya da en başlarda bir yerlerde çaktırmadan çıkarılsındır). sona kalan melun çoraplar çıkarken çoğu zaman direnecek, çoraplı erkeğin tökezlemesine hatta belki düşüp şaşmasına sebebiyet verecektir, kimbilir işte belki de bu yüzdendir erkeklerin çoraplarını çıkarmama taktiğini geliştirmiş olmaları ("üşenme", "çorabı unutacak dereceye gelme" gibi opsiyonları göz ardı edelim şimdilik) yahut belki de çorapları çıkarınca kalan o sevimsiz lastik izinden çekinmektedirler. (hah ha bunu atlayacağımı mı sandınız?)

    neticede en smooth şekliyle çıkan erkek çorabı bile asla seksi bir hareketle çıkarılamaz, bunun yolunu yordamını bilen varsa beri gelsin bu başlıkta anlatsın, topluma bir hizmette bulunsun.
  • sevgili mengus'un tarif ettiği "karşı taraf atılgan davrana, pantalonla çorabı bir çıkara, hayrat bayram ola" fantazisi, ki adı üstündedir, hanım kişi beyefendiden (terbiyeli olasım geldi) epeyce daha iri ve güçlü kuvvetli değil ise, fantazi olarak hayallerde yaşamaya devam edecektir. zira o "pantalonu çorabı bir çıkardım" hareketi için pantalon+çorap ikilisine sahip olan tarafın bacaklarını havaya falan dikmesi gerekmektedir ki minyon hanımlar için:

    1. koca bacaklı bir insanın (oranla erkek) bacaklarının ağırlığını tutmak bir yandan da söz konusu giysilerle uğraşmak
    2. söz konusu koca bacakların ucundaki ayaklara erişmek -boy farkını göz önünde bulundurursak- takdir edersiniz ki epey zor olacaktır.

    iyi niyetle tarif edilmiş bu güzel taktik görüldüğü gibi sadece setreli yarlerin (erkek) nazlı yarlere (kadın) uygulayabileceği bir a planıdır. (b planı: kadın kendisi çıkarır, tercih edilmez)

    (konudan da saptık mı ne)

    en güzeli tartışmasız ki nazlı ve gülyüzlü olması icap eden yarin oyalanması, yakın plan dövüşle misdirection yönteminin sonuna kadar abuse edilmesidir. öpücükle gülücükle kendinden geçen kadın (o saatten sonra naz mı kaldı) çorap ve benzeri aksesuarı farketmeyecek hayat bayram olacaktır.
  • odun diye nitelediğimiz, sevdiceği kendi pantalonunu çorabını çıkartmak için didinirken bedeninin bütün ağırlığını nazlı yarin üstüne bırakacak, bacaklarını havada tutmayacak grup seks fatihlerini gönül rahatlığıyla tenzih edebileceğimiz -ki ne kadar odun olursa olsun sevgili insanın pantalonunu çıkartmaya çalışırken zorluk çıkartacak erkekle tanışmadım, allah yazdıysa bozsun- önerilerdir.
  • hadi diyelim nazlı yar kandırıldı. ya kişi kendisi ile nasıl hesaplaşacak? her sevişme sırasında "şimdi sıra çorap çıkarma faslında" diye kendini yiyip bitirmeli midir kişi?

    sadece çorapları çaktırmadan çıkarma amaçlı sevgilinin üstüne yumulan kişide doğal olarak bir hareketlenme olmayacaktır(en azından yeteri kadar). ya bu yapmacık yumulma, hiçbir şeyden haberi olmayan ve partnerinin gerçekten çok ateşli olduğunu düşünen sevgilinin -çok afedersiniz- sarsıla sarsıla gelmesine sebep olur ise?

    yapmayın etmeyin ağalar. sevgiliyi kandırayım derken, alınacak zevkten mahrum olmayın. bu sorunsalın en basit çözümü ise çeşitli kaynaklardan araştırdığım üzre partner ile anlaşıp seks öncesi çorapları çıkarmakmış.
  • porno filmlerde grand toilet sevisen erkekler gördükten sonra fazla yadırgamamak gereken insanlar.
hesabın var mı? giriş yap