• 3 aydır sivilce için olani kullandığım ve genel olarak bi etkisi olmamış bakım ürünü. zaten ilaci direkt eczaneye danışıp almam yanlıştı ama çaresiz kaldım diyebilirim. eczacı içinde alkol veya benzeri kimyasal olmadığını ve kesin etkili olduğunu falan söylemişti ve 3 kremini (içinde yüz yıkama jeli, yüz için krem ve sivilcelerin üstüne konması için bi krem vardi) 100 liradan sattı. sadece yüz yıkama jelinin etki gösterdi doğru düzgün o da görevini yaptı kısa süreliğine temizledi. diger kremlerin gözle görünür etkisini göremedim.
  • matrixyl içeren krem yapmış türk firması. takdir ediyorum. bize böyle peptidlerle gelin. güneş kremlerinin formulasyonları da çok iyi gözüküyor. çinko oksit kullanılan güneş koruyucuları var, kimyasallarda da hep yeni nesil filtreler var. temizleyicileri sülfatsız. her şey çok denenesi duruyor. hexylrescorcinollu serumda askorbik asit yüksek olaydı iyiymiş. akne jelindeki asit de çok ilginç, oleik asitle kombinlemişler. ar-gesi iyi bir yerli firmaya benziyor.
  • enzim peelingingini denediğim ve aşırı memnun kaldığım marka.

    uzun süredir iyi bir peelingin arayışı içindeydim. lorealin tanecikli bir ürünü var asla işe yaramayan ve yüzü çizen bir kil. işte onu kullandıktan sonra ya hep ya hiç ile fiyatına bakmadan direkt aldım.

    fiyatına değiyor.
  • bir türk dermokozmetik markası.

    yurtdışı kökenli olmadığından fiyatları da nispeten uygun. ben cosmed atopia cleansing oil kullanıyorum sadece. çift aşamalı temizliğin ilk aşamasında, güneş kremini temizleyebilmek için bu yağı tercih ettim. başta sivilce yapacak mı diye korkmadım değil ama yapmadı. suyla karışınca süt kıvamını aldığından yağlı bir katman olarak yüzde kalmıyor. sonrasında temizleme jeli kullanıyorum zaten. bu temizleme yağı parfüm içeriyor ancak hassas ciltlere özel bir ürün olduğundan alerjen olmayan bir parfüm diye belirtmişler, kokusu güzel.

    güncelleme: temizleme yağını birçok kez kullandım (ardından su bazlı jel kullanarak elbette). bir gün fark ettim ki göz kapaklarımda ve göz altımda milialar çıkmış! farkına vardığım an iş işten geçmişti, artık kullanmıyorum.
  • parfümsüz, hassas ciltlere uygun olan güneş kremi tam bir felaket. fiyatı çok uygun olduğu için* alıp deneyeyim dedim. zaten marka da uzun bir süredir gözüme çarpıyordu. diğer ürünlerine bu kadar övgü yağdırılmış bir firma nasıl bu kadar berbat bir güneş kremi çıkartmış anlamadım. suratıma sürer sürmez kalıp gibi dondu krem. yedireyim dedim. zerre emmedi. 15 dakikaya emer herhalde dedim. yok. kaşlarıma kadar bembeyaz bir şekilde çıktım evden. neyse ki maske var da kurtarıyor. evden çıkmadığım günlerde sürer bitiririm artık. üzdün cosmed.
  • yağ bazlı temizleme jeli çok iyi olan marka. bende öyle gözleri çok da yakmadı ve başarılı buldum. watsons'ta geçenlerde 60 küsür tl'ye kadar düşmüştü lakin ben başka yerden 30 tl daha kazıklanarak 3 aylık kazıklanma kotamı doldurarak almıştım. her neyse indirim takip edilip denenebilecek güzel bir temizleyici. çift aşamalı temizlik yapanlar, güneş kremim olmadan çıkmam beybi diyenler temizlik için denesin. pişman olmadım.

    edit: sivilce yaptı :(( uzun vadede yüzümde kullanmam mümkün değil.
  • ürünleri fiyat/performs açısından gayet iyi olan dermakozmetik markası. yaklaşık 1 senedir enzim peeling ve yağ bazlı temizleyicisini kullanıyorum. yazın asit kullanımından kaçındığım için peelingi güzel bir alternatif, yumuşacık yapıyor. yağ bazlı temizleyicisi çok bereketli. yüze alternatif kuru ciltliler vücut için de kullanabilir.
  • içeriği ve ürün yelpazesi zengin bir türk dermokozmetik firması. genelde cilt bakımıyla ilgilenenler biliyor bu markayı ama içinde paraben alkol silikon olan popülerleşmiş abartı markalar yerine tercih edilmesi, hem sizin cildiniz hem bir türk markası için daha iyi olur *

    matrixyl asit içeren cilt serumu yapmışlar daha ne olsun. enzim peelingi de cabası. vanilyalı nem maskesi piyasadaki en iyi nem maskelerinden.
  • yağ bazlı temizleyicisi gözleri yakıyor hemen durulamama rağmen duruladıktan yarım saat sonraya kadar yanma devam ediyor bu sebeple tekrar bu ürününü almayacağım bir marka. misel suyunu da aldım ama daha deneme fırsatım olmadı belki o daha iyidir.
    edit: misel suyu misler gibi bak bunu bi daha alırım işte.
  • yine almayanı dövdükleri bir ürün olarak cosmed'in yağlı temizleyicisi.
    gözleri cayır cayır yakmasa da rahatsız edecek şekilde yakıyor. ben ilk defa böyle bir şey kullandığım için isana marka ufak yağ temizleyicisi ile başlayacaktım fakat bir türlü indirime girmedi hatta ürün bile mağazaya gelmedi. yağlı temizleyicinin fiyatını çok kısa zamanda 2 katına çıkardılar. ayrıca kendi sitelerinde hepsinin fiyatı sabit ama yüz için güneş kremleri 30-40-50 ml ve alışveriş sitelerinde fiyatları miliminden bağımsız şekilde farklı.

    edit: yüz için olan güneş kremlerini yedirmesi zor. kaşlarınız hassassa veya dökülmeniz varsa bu ürünü kesinlikle önermiyorum.
hesabın var mı? giriş yap