• kaç gündür düşünüp düşünüp bir türlü bulamadığım açıklama.

    görsel

    şuna bak lan, bildiğin plastik tuvalet terliği 900 lira. pazarda bim'de falan aynısı 15 liradan satılıyor. ikisinin de malzemesi safi plastik sonuçta ne kadar fark olabilir ki aralarında.
  • peki aynı terliğin binlerce lira olan versiyonunun mantığı ne? (bkz: prada)

    mantığı etrafa "ben zenginim" mesajı vermekten başka bir şey değil. yaşlı teyzelerin boynuna, koluna altın takıştırmasından çok da bir farkı yok.
  • terlik değil statü satın aldığını düşünmek.
  • (bkz: prestij) (bkz: sınıf ayrımı)
  • kullanan bilir, crocs ve birkenstock insanin giyebileceği en rahat terliklerdir. konforuna, görüntüsünden daha çok önem veren insan hareketi olarak açıklanabilir
  • bu terliği 15 euro’larda bir almanya ziyaretinde alan biri olarak neden farklı anlatmaya çalışacağım. zaten az çok ilk cümleden anlatıldı gibi.

    2015 yılında içi yünlü olan modelini aldım, ev içinde geçen yıla kadar kulladım, en ufak bir deformasyonu olmadı. en sonunda bağ bahçe işleriyle uğraştığım bir mekanda kullanayım istedim ve içindeki yün katmanını ayırayım istedim, sökene kadar canım çıktı. neyse şimdilerde dışarı ortamında kullanıyorum hala en ufak bir deformasyon yaşamadı. yedi yıldır benimle.

    bu terliklerin bir benzerini eşim almış, bağ bahçede kullanayım iyi olur diye, keşke şu an fotosunu çekme şansım olsa da görseniz, kenar hattı komple kalktı şerit boyunca ayrıldı. şimdi bana yapıştırsan da giysem diyor..

    paran varsa imitasyondan kaç.. bu terliğin malzemesi croslite. darbeyi yüzde kırklar oranında emici bir materyal olduğu belirtiliyor, haliyle sabahtan akşama kadar ayağımızda olan bir malzemenin her adımda zeminden kafatasımıza kadar uzanan darbeleri yüzde kırk sönümlüyor olması vereceğimiz parayı haketmesine tek başına yeterli. ikincisi eskimiyor, ben eskimiş bir crocs görmedim.
    üçüncüsü havuz kenarında filan kayıp götünüzün üstüne düşme ihtimalimiz zayıf, sahilde ayağını rahatsız etmez. içindeki son kum tanesine kadar kolayca temizlersin.

    daha fazla yazmayım. geçen yıl kırmızısına 400 lira vermiştim on yıl giyerim.
  • satın alanların kendi keyfidir ona karışmam..
    ama böyle bir ürünü 900 liraya satmayı başaranları tebrik ederim..
  • ameliyathanede 8 saat baska terlikle ayakta durulamamasi. ben bilmiyorum varsa soyleyin ondan alalim
  • kedi - ciğer meselesi.

    motorun yaptığı dalga, köpürtmesi… anlayamazsınız.
  • 2. el piyasasında çabuk gitmesi..küçüldükçe satıyoruz..para bile kazanıyoruz.
hesabın var mı? giriş yap