• 2013 yılında başlayacağı öngörülen dizi
    william fichtner, donald sutherland, tom wlaschiha oyuncular arasında...

    imdb
  • ilk 2 bölümü malum ortamlara düşmüş olan dizi.

    http://22dakika.org/…nin-getirdigi-yeni-diziler/#cl
  • william fichtner ın kariyerine alex mahone olarak devam ettiği dizi.
  • gayet guzel bir dizi, her durumda gideri var. zaten icinde william fichtner reyiz olduktan sonra cop olsa izlenir, ki burada agent mahone' un yanina yetmemis bir adet donald sutherland ile marc lavoine koymuslar, o da yetmemis arka fona interrail yaparmiscasina cesit cesit avrupa sehirleri dosemisler. daha ne diyeyim, izleyin izlettirin.
  • karakterler bilindik. freudyen sorunları olan bir seri katil, uyuşturucu sorunu olan-ama pek zeki/yetenekli bir dedektif, bu dedektif kadar başarılı avrupalı dedektiflerden oluşan bir takım, bu takımın patronluğunu üstlenen-gene sorunları olan bir adam... william fichtner prison break'ten sonra tekrar uyuşturucu bağımlısı, tekrar dedektif. tipinden ötürü mü veriyorlar bu rolleri adama? zira öyle bir tipi var. takımın patronluğunu üstlenen binbaşı da daha önce tanık olduğumuz karakterlerden. çocuğu öldürülmüş, karısıyla bu yüzden iletişim sorunları yaşayan bir polis... kadınların pek özellikleri yok şimdilik. kısacası karakterler bilindik. ama izlettiriyor kendisini bir şekilde. sanırım her bölümde bir seri katil kovalayacaklar. avrupa'nın tümünü mekan bellemişler. avrupa'nın tüm sathını gezen yapımlardan hoşlananlara tavsiye edilir.

    --- spoiler ---

    var mı öyle bir şey ya? avrupa'nın çoğu yerinde cinayetler işlemiş, iki bölümdür sizi oyalayan, gizlenmeyi başaran, kafayı kırmış bir seri katili arıyorsunuz. sessizce aramanız, bulana kadar aramanız gerekirken flört ediyorsunuz parkın ortasında. kafaya bak amk. flört edecek başka zaman mı kalmadı, böyle dedektif/ajan/polis (artık her ne iseler) mi olur? parkın ortasında, katil elini kolunu salladığı sırada flört ediyorlar. kafanız iyiymiş.

    --- spoiler ---
  • (bkz: house md: arka sokaklar)
  • ilk sezon sonunda iptal olur. ( en iyimser tahmin )

    do no harm , missing vb gibi vasat bir zeka, yetersiz kurgu. ratingleri de kötü. klasik nbc polisiyesi. daha iyileriyle vakit geçirmek gerek.

    şahsi kategorizasyonum:

    (bkz: #34859298)
  • ilk 5 bölümü bilemem ama sonrakileri sadece web'den yayınlanacakmış gibi duran dizidir.
  • dedektifli falan bi polisiye dizi.

    gerçekten abuk birkaç sahnesi olsa da bana güzel geldi. bir miktar sürükleyici. öyle dibine kadar kafa karıştırıcı şerlok/house md durumu, ya da olaylara sadece teknik bakan hafif hissiz csi polisiyesi gibi de durmuyor. bilindik holivut klişeleri yanına biraz avrupa çeşnisi katılmış, güzel bir yapım gibi görünüyor.
    birinci ve ikinci bölümü birleştirmişler iyiydi, üçüncü bölüm biraz tutuktu ama idare eder.
    bence izlenir yani.
  • hani nicolas cage , jason statham vs. adlarını duyunca bu filme bakalım der ya insan

    işte,

    prison break izlemiş bünyelerde bulunan william fichtner varsa izlenir öngörüsü ile seyredilebilecek polisiye dizi. avrupa ülkelerinde geçmesi rakipleriyle arasındaki fark olmuş. yalnız adamımız hala ben ölmedim buradayım diyor.

    aslında bu adamı vericeksin fbi a yeniden koştursun işte işi ne?
hesabın var mı? giriş yap