• genelde orda burda unutulan/kaybedilen cuzdanin bilinc altindaki telafisi icin,gerceklesmis eylem goz ardi edilerek yerine konan 2. eylem,olmayan eylem.(bkz: gunah kecisi)
  • hayat kaydirici olay olabilir. sadece istanbulda olmayan olaydir.
  • normalde ceketinizin ic cebinde tasidiginiz cuzdaninizi asla ve asla, "eldivenlerim var simdi of useniyorum" diyip cantanin on cebine koymamayi insana kafasina kaka kaka, karakollarda rapor tutacam diye surundure surundure ogreten olay.
  • olayın vuku bulduğu yer okulunuzsa, ve siz milletin "ya kızım al çantanı şimdi bırakma sınıfta" uyarılarına "ya gelcez 10 dakka işte hem koridorda bi sürü insan var" diyerek salakça bir reaksiyon verdiyseniz kafayı duvarlara vurdurtan şey. final günü nasıl bir insan o 10 dakikalık arayı böyle değerlendirmeyi düşünür, herkes böyle tetikte midir, bizim de paranoyak olmamız mı gerekmektedir, bir hırsız neden sadece parayı alarak defolup gitmez* de işine yaramayacak binbir ıvır zıvırla dolu olan cüzdanı da götürür, bizi resmi dairelerde süründürerek ne gibi bir amaca hizmet etmeyi düşünmektedir, bu bir sabır testi midir *, gibi kafamda oluşan sorularla beni insanlığımdan soğutan, saflığıma doyamadığım eylem.*. insanın büyük umutlarla çöp eşelemesine neden olan, küfür dağarcığımızın aslında ne kadar geniş olduğunu bize gösteren şey.
  • ha bi de bonus olarak (bkz: cep telefonunu çaldırmak)
  • dün* başardığım olay. insanı cüzdanda neler olduğunu düşünmeye zorluyor.
  • geçen sene hobi edindiğim hede. en sinir bozucu olan kimlikleri tekrar çıkartma sürecidir.. şöyle ki, ilk çaldırıştan sonra tekrar çıkarılması için başvurulan ehliyet 6 ay sonra hala çıkmamıştır ve bu arada euhemuhu kızımız bi kere daha cüzdanını çaldırmıştır bile
  • sonrasında yaşanan diyaloglar pek ilginç olur:

    -amca karakol nerde?
    -nooldu ki?
    -cüzdanımı çaldırdım da..
    -e be kızım! siz de dikkatli olsanıza..
    -tamam da karakol?
    -bak burası turistik yer.. aklınız bi karış havada.. vıdı vıdı.. bıdı bıdı..
    -karak..?
    -geçenlerde gene biri geldi..
    -sizi bana sayıyla mı verdileeeer..*
  • süper bir duygu. dünyaya yeni gelmiş çırılçıplak naif bir bebek gibi hissediyorsunuz kendinizi. tavsiye ediyorum..

    (bkz: vurun ulan ben kolay olmem)
    (bkz: orospu çocukları)
hesabın var mı? giriş yap