• amsterdam’da bi tekno club. berghain gibi kapida insani sorgulayip bi cok kisiyi almiyorlar.
    ortami guzel, kizlari guzel, ilginc bi mekan.
  • amsterdam merkeze biraz uzak, sehrin guneybatisinda yer alan bir tekno club. hem caldigi muzik hem mekanin tarzi itibariyle sehrin en underground mekanlarindan birisidir. dark techno, hardcore yer yer gabber ve acid techno tarzlari ve bu tarzlari yapan, isinde usta djler calar. mukemmel kalitede ses sistemleri ve icerinin okulu andiran enfes bi ambiansi vardir. gercekten bu muzigi ve rave kulturunu sevenler turist karmasasindan uzak, cok hizli cok underground bir gece gecirebilir. wcler unisexdir, sigara icmek icin insana huzur veren agaclar ve gorsellerle donatilmis guzel bir bahcesi, yine tempo dusurmek isteyenler icin sinifa benzeyen, konforlu lounge roomlar bulunur. giris fiyatlari etkinlige gore degismekle birlikte, iceride icki ucuzdur. cluba giris yaparken guvenlik gorevlisinin icerideki muzik ve djlerle alakali sorular yoneltmesi muhtemeldir bu yuzden kapidan donmek istemiyorsaniz lutfen bodoslama gitmeyiniz.
  • biletiniz oldugu halde 1.5 saat kapisinda bekleyebileceginiz mekan, bu deneyimi yegane yasatan yer trouw idi oncesinde, eh zaten ayni kisilermis.
    iceride kimin caldigini bilmiyorsaniz, sarhossaniz (ve belliyse) ve 3-4 kisiden fazla bir grupsaniz girmeyi unutabilirsiniz, ama bunlar disinda almamazlik etmiyorlar.

    girerken telefonunuzun kamerasina bir sticker yapistiriyorlar fotograf cekmeyin diye, ama zaten alt kattaki asiri duman makinesi kullanimi yuzunden isteseniz de cekemezsiniz. alt katin cok bir ozelligi yok, ama giris katindaki isikli koridor ve rahat deri koltuklarin bulundugu film odasina ba-yil-dim. sigara odasi da pek iyi havalandirmali olmasa da cok daha kotulerini gordu bu gozler.

    trouw'a cok benziyor iceride yasanan deneyim, ben epey sevdim sahsen, gunun ilk isiklariyla ayrildik, kesin yakinda yine duser yolum.
  • daha karanlik ve endustriyel bir havaya sahip gece kulubu.

    aslinda sadece bir gece kulubu degil bir sanat kompleksi.

    cafe ve restorani vardir, sergilere ve etkinliklere ev sahipligi yapar.
  • cumartesi gidip gordugum mekan, oldukca karanlik, muzik sadece loop seklinde, parca calayim gecis yapayim falan yok... yani muzik falan yok bam bam bam.
  • cuma aksam baslayip pazar aksam biten 72 saatlik het weekendlerinin hastasi oldugum canim club.
  • amsterdam’da 24 saat açık tutma lisansına sahip yegane mabet.

    kısa süreli ikametimde büyük izler bırakmıştır.
  • daha çok hardcore ve dark techno çalan dans ederken gözün gözü görmediği eski okul, yeni yeraltı club.

    projeksiyon odası, karalanmış sıralı sınıflar, kesik aynalı tuvaletler, öğretmen liseli kostümlü insanlarıyla +21 e okul aşkı aşılar.

    aman dikkat: az biraz “güzel müzik dinleyen insan güzel insandır” kafasındaysanız kapıda sorgulayan güvenlik görevlilerinin müzik bilgisine tutulup girmeyi unutabilirsiniz.
  • 21 şubat günü i-f, phuong dan ve identified patient dinlemek için gittiğimiz mekan.

    ortamı,ses sistemi ve enerjisiyle diğer turist dolu gece klüplerinden çok daha farklı ve kesinlikle zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız bir deneyim sunuyor.
  • bugun kapanacagini aciklamis club
hesabın var mı? giriş yap