• akp'nin sevdiği yazarlardan emine şenlikoğlu'nun garip ifadesidir.

    emine hanıma göre deizm ahlaksızlıkmış ve deistler anne babalarıyla evlenebilirlermiş. diyor ki: ''deizmde bir adam kızıyla evlensin hiçbir sakınca yoktur.''

    ayrıca aynı söyleşi de şunu söylüyor: ''seni mi yoksa ak parti'yi mi öldürelim deseler; beni öldürün, ak parti'yi yaşatın derim. ölümüne ak partiliyim. 2023'te uzaya çıkacağız.''

    link
  • emine şenlikoğlu denilen islamcı yazarın son sıçmığı.

    link 1

    link 2

    islamcılar neden hep cinsellik ve sikiş sokuş işleriyle ilgileniyor acaba bunu bilen birisi açıklayabilir mi? millet ensest ilişkiden dinleri yasakladığı için mi uzak duruyorlar? ahlakı sadece dinine bağlayan insan bir gün dinsiz olursa tamamen ahlaksız mı olacak yani?

    ülkenin acilen bu islamcı zihniyetten temizlenmesi gerekiyor ama çok zor bunu da biliyoruz malesef.
  • kendi dinlerindeki sapıklıkları bitirdiler deistlerinkine göz diktiler dedirten hede.

    bu insanlar neden gün boyu kim kimi sikse diye düşünüyor? inanç sevişmekten mi ibaret? sorsan hepsi ahlaklı.
  • tam bir müslüman kafasını gösteren açıklamalar.

    bakın bu insanların hepsi böyle düşünüyor.

    "eğer din olmasa istediğimiz her boku yeriz!"

    yüzde %70'i böyle düşünüyor.

    ateizm, deizm vb şeylerdeki özgürlük "yapmak" özgürlüğü değildir. "yapmamak" özgürlüğüdür.

    bunu anlayacak kafa nerede?

    edit: 1 yıl sonra bile küfür yiyorum. arkadaşlar anlamıyorsunuz sanırım. oranı da düşürdüm sizin için. ben çok muhabbete şahit oldum. "müslüman olmasam neler yapardım var ya!" diye.
  • diyanetin 9 yaş ewliligi, haywanlarla ilişki veya baldız guzellemelerinden sonra " bunlar daha ahlaksız olabilir bence bunları tutan din de yok, cunku tüm bu deliliği bile ancak bu kadar baskilayabiliyoruz, bi de dinsizse wuuuhuuu" diyordur içinden, fakat nüfusun yüzde 90' i dinsiz olan iskandinav ülkelerinde genel toplum ahlakına bakarak yorum yapmayı düşünemez çünkü. müslüman ülkeyiz ya. çünkü kalabalığı arkasına alıp sallaması kolay...
  • muhammed 9 yaşındaki aişe ile evlenince sorun yok, muhammed evlatlığının eski eşiyle evlenince sorun yok, halife ömer 9-10 yaşındaki ümmü gülsüm'ün eteğini kaldırıp cinsel organına bakınca ve sonra da bu çocukla evlenince sorun yok, muhammed ve ordusunun savaş esiri kadınları cariye yapıp pazarlarda satmasında da sorun yok ama deist ateist olunca ahlâksızlık var.

    siktir lan ordan çöl bedevisi şenlikoğlu.

    kuran'ın çocuklarla evliliğe izin vermesi hakkında: (bkz: #124987214)
  • nedense böyle evlilik türleri de hep sizin aklınıza geliyor. ben bir deistin annemle evlencem ya da babama göz koydum dediğini duymadım görmedim. hacı abla şimdi durduk yere böyle deyince insan ister istemez kıllanıyor. ne alaka nerden aklına geldi diye düşünmeden edemiyorum şu an.

    örnek: erkek deistler dayılarıyla evlenebilir.

    ne alaka aq ya demez mi insan şimdi, keh keh.
  • 1980'li yıllarda çocukken, gelecekte her şeyin bilim ve teknoloji ile daha güzel olacağını düşünürdüm. ama 2021 yılında maruz kaldığımız insan kitlesine, kafa yapısına bak.
  • erkek kardeşi ölünce yengesini karı yapan insanlar için bu iyi bile sayılır, çünkü kitaba göre okeydir.
    evlatlık kızını da karı yapabilirsin bu sisteme göre. yetiştirip büyüttüğün, sana baba diyen evladını yatağına alabiliyorsun, bunun önünde bir engel yok.

    ama bütün bunları kabul ederken, hiç birini inanmayana dil uzatabiliyorsun.
hesabın var mı? giriş yap