• ders seçme işlemini kabir azabına çeviren mal sistemlere milyonlar yatıran üniversite yönetimi kadar moron olamazlar...
  • dersi hasbelkader seçtikten sonra bu sefer de sınavda milimetreyi saniyeye nasıl çevireceğini soracak öğrencidir.
  • mal beyanı.
  • ders seçimleri başlayınca evinde interneti giden insandır. genel ortalaması 3.65 olanı ama kayıt zamanı otomasyona girmeyi beceremeyen bizzat tanıdığım var. nereye giricez diyor bir de utanmadan. hıyar!
  • finallerde ilk sorunun, adınızı ve soyadınızı yazın(10 puan). bunu görmüş biri olarak şaşırmadığım durumdur.
  • ders seçme sisteminin sikindirik olmasından dolayıdır.
    dönem başı ders seçicem okulun ilk taksitini yatırdıktan sonra sisteme girebiliyorsun. bi girdim sisteme uyarı veriyor ders seçemiyorum. allah'tan aileden biri yanımdaydı da bankaya gidip para çektik. beklettiler sonra ders seçin diyolar kredinin toplamı şu olucak şu dersler seçicek diye söylüyorlar. dersin adını bile söylemiyor neyse. allah'tan ikinci senem seçtim.
    bitti mi yok henüz değil, ders seçme onayı gerek onun için bekliyorsunuz. beklemedim gittim hocayı buldum hoca pc'de bi tane tik koydu caysimit sensin dimi dedi halletti, birde 3 tane kağıt olucak onları imzalıcaklar kırtasiye ebesinin köründe 3 tane çıktı alıp okula gelip imzalayacağım bi baktım hoca bana 3 tane kağıt verdi gülümsedi. o an bir ışık belirdi.
    altım o 3 kağıdı bir kese altın bulmuş gibi...
  • üniversite tercihini yaparken eczacılık yerine yanlışlıkla diş hekimliği kodlayıp o bölüme yerleşen öğrenciden iyidir. kendisinden bizzat dinledim.
  • boktan kayıt sisteminde bir an önce ders kapmanın inceliklerini çözememiş öğrencidir. muhtemelen 1-2. senesindedir.

    yoksa bağzı odtülülerin o boktan sistemin buglarını kullanarak en kral seçmeli dersleri ya da ders bağlayan önemli derslerin kontenjanını (yaz okulu dif/calculus) doldurup parayla dersi bıraktığı, harçlıklarını çıkardığı görülmüştür.
  • seçim günü yaklaştıkça mesaj atmaya başlayan nasıl yapıcaz,neyi nasıl seçicez nerden seçicez hatta bir boyut ileri taşıyıp beraber seçelim size geleyim diyen.
    sende bir bak yardım et tarzı cümleler kurarak kafa siken.
    beyin özürlü üniversite öğrencisi.
    yahu gerizekalı ders kayıt sistemi zaten basic yani.
    menüden ders kayıt işlemleri dışında neye tıklayabilirsin ki?
    girdin kayıt sistemine bölüm sitesinden seçeceğin ders kodları yayınlanmış hazır zaten seç bitsin gitsin.
    hayır herşey bir yana asıl sorun şu bence
    misal seçemedi sistem çöktü,interneti kesildi vs.
    dilekçeyle zaten çözersin. ne diyeceklerdi hayır birader ders seçemezsin mi? adam okuyacam ders seçecem diyor. üniversite hayır seçemezsin vermeyeceğiz okumayacaksın hadi eyv diyor.
    evet çok mandiar cidden.
hesabın var mı? giriş yap