• 8-9 nisan 2017'de didim'de gerçekleşecek festival. aşağıdaki haberde "ilk vegan festivali" olarak geçiyor ama daha önce şöyle bir başlık açılmış: (bkz: türkiye'nin ilk vegan festivali)

    haber linki: http://vgntr.com/didimveganlaringozbebegi/
  • biz de hayal ediyoruz didim'de yaşam nasıl olur diye.
    adamlar vegan festival yapıyor.

    bense çukurova'nın etçil çocuğuyum.... aç kalırım aç.

    edit: imla
    teşekkürler (bkz: malmazel)
  • şu ara en hevesle beklediğim etkinliktir.

    türkiye'nin çeşitli illerindeki vegan avukatlardan oluşan bir grubumuz var, hayvanlara adalet platformu. türkiye genelinde hayvan hakları alanında gönüllü avukatlık yapıyoruz. aslında daha kalabalık başlamıştık; ama çoğu avukatla yollarımız ayrıldı, vegan avukatlar kaldı sadece geriye. neyse efendim, bu etkinliğe hayvanlara adalet platformu olarak biz de katılacağız. hayvan haklarını, mevcut ve çıkması gündemde olan hayvan koruma kanunlarını, türkiye genelindeki davaları anlatacağız; hayvan haklarıyla ilgili sorularınızı yanıtlayacağız.

    didim vegfest tanıtım filmi

    didim vegfest facebook etkinlik sayfası

    vegan olun olmayın, müsaitseniz gelin. vegan beslenmenin ve yaşamanın korktuğunuz gibi zor ya da zahmetli olmadığını gözlerinizle görün.
  • paneli de şöyleli oldu: https://www.facebook.com/…235081342/?type=3&theater

    sıcaklar bastırmadan güzel güzel öğrenelim, öğretelim.
  • 29-30 nisan tarihlerinde didim apollon tapınağında gerçekleşecek olan festival. vegan olmamama rağmen katılacağım, meraklar içerisindeyim.

    didim'e ilk defa gelecekler için minik tavsiyeler:

    hava baya sıcak, denize girebilirsiniz. didim merkezine çok yakın koylar var, dolmuş ile ulaşım mümkün.
    festival zaten apollon tapınağının yanında olacak fakat apollon'un içerisine girip minik bir tur atmak da ilginç olabilir.
    gelmişken bir de bafa gölüne, kapıkırı'ya gidin derim. harika bir coğrafyası var. kendi aracınız olmadan gitmek biraz zor olabilir.
    gün batımına yakın altınkum'un bitişine doğru olan (liman tarafı değil) kısımda gloria jeans var, muhteşem bir deniz manzarası eşliğinde kahve içebilirsiniz. marinaya da gidebilirsiniz benzer bir aktivite için.
  • bir didimli olarak merakla beklediğim festival.

    gerçi neyi adam gibi yaptılar da didim'de bu güzel olacak diyeceğim ama hem kendimin hem kimsenin hevesini kırmak istemiyorum.

    dayanamadım editledim. bunlar bir işi doğru becerse şaşarım zaten. ayrıca yukarıda aşık restaurant'tan bahsedilmiş. her balık restaurant gibi salatası güzeldir fakat asıl amacı turistleri kazıklamaktır. sahibini yakından tanıyorum adamların menüsü yok kafalarına göre salata 50 kalamar 40 diye fiyat biçiyorlar daha fazla ayrıntıya girmeyeceğim.
  • tühh yahu kaçırmışım dediğim festival.
    dilerim seneye yaparlar.
  • 20-22 nisan 2018 tarihleri arasında ikincisi düzenlenecek festivaldir. kaynak

    geçen sene evimin konumu (kuşadası) uygun olduğundan bir sürü arkadaşımı ağırlamıştım, 2 günlük festival bizim evde 10 güne uzamıştı. bu sene de yapılacakmış, neşeyle doldum sabah sabah.
  • 19-22 nisan tarihlerinde gerçekleşecek olan festival.

    festival programı
hesabın var mı? giriş yap