• @godotyu kovalarken sayesinde öğrendiğim, videolarını izleyip, twitter'dan da takip etmeye başladığım güzel insan.
  • ön büdüt : süpper kadın entarisinde imla teferruattır.

    benim de sosyal medya aracılığıyla yeni tanıdığım aşşııırıı tatlı bir kardeşimiz. tek derdi sesini duyurmak olan başka da bir şey istemeyen birisi.
    siz hiç gerçek hayatta süper kadın gördünüz mü ey suserlar. eğer görmek istiyorsanız youtube kanalını kesinlikle takip edin oldukça hoşsohbet ve samimi videolara sahip.
    paylaşılmış olsa da yine şurada kalsın sosyal medya hesapları twitter
    instagram

    her şey gönlünce olsun güzel kız bundan sonra takipçiniz yeni paylaşımlarını bekliyoruz.
  • hayat ile ilgili farkındalık seviyesi çok yüksek olan bir insan. kanalını keyifle izlediğim kanallar arasına ekledim.

    o veya bu sebepten bir şekilde insanların aptallıklarına, akran zorbalığına ve daha bir sürü şeye maruz kaldığınız bir hayat yaşadıysanız bir yerden sonra bu farkındalık yükleniyor insana. bu hem iyi bir şey hem de büyük bir yük. bu arkadaşımız bunun altından başarıyla kalkmış ve bu durum kendisini daha güçlü bir insan haline getirmiş.

    bir youtube kanalını doğal yollardan keşfetmek neredeyse imkansız ama bu sözleri kendisinin twitter'daki siteminden önce söylemeyi isterdim. sanki böyle olunca "hadi bir destek atalım" havası oluyor. asla öyle bir şey yok. hatta sırf öyle olmasın diye söylemek istediğim bir çok şeyi de yazıp sildim. artık ilerleyen zamanlarda yazarım.

    yeniden video çekmeye başlayıp haftalık düzene oturtursa çok iyi olur. kendisini izlemek keyif veriyor.
  • bir videosunda "fiziksel olarak ayakta duramıyor olmam, benim ayakta duramadığım anlamına gelmeyecekti." demiş güzeller güzeli genç hanımefendi. sırf bu laf için bile bütün anlatacakları uzun uzun dinlenir. yolu açık olsun.
  • videolarının hepsini sıkılmadan izlediğim güzel insan. kimse seni sevemez gibi gelmemeli dilan, emin ol seni seven çok insan var.

    depresyon
  • kısa bir göz atmadan sonra bende oluşan kanaat;

    kendi çapındaki iç hesaplaşmaları ve sıkıntıları ile olan yüzleşmelerini, odasında kamerasının önünde yapan bir genç kız. bu arada seksi bir ses tonu var. ayrıca samimi görüntüsü bu çabaların ona fayda sağlandığını düşündürdü bana. saygı duymakla birlikte muhtemelen bir daha izlemeyeceğim.

    hem ilgimi çeken hem de daha öz olarak hazırlanmış çalışmalar yaparsa takip edebilirim.

    not: youtuberım
hesabın var mı? giriş yap