• twitter'da karsima cikan haberde bayağı e devlet gorselleri ile birlikte paylasilmis ve ove ove bitiremedigi firmasindan sadece on bes bin tl vergi odedigi goruluyor.

    sozde hastaneye kaldirilmis ve instagram hesabini kapatmis.

    kaynak

    edit; imla
  • bordromdaki gelir vergisi kesintisi kalemine bakıp kahrolmama sebep olmuş "vergicik".

    bu ülke maaşlı çalışanlar sayesinde var oluyor resmen.
  • aptallarin en buyuk ozelligi aptalliklari sayesinde dikkatleri uzerine cekip kendi kendilerini ele vermeleridir. bu gereksizin balonunun bu kadar cabuk sonmesi sevindirdi. bakalim altindan neler cikacak daha.
  • kaldırıldığı hastanedeki masrafı ödediği 15000'den fazla tutar bir de.

    milletine devletine bağlı olduğunu söyledi ya, belliydi böyle olacağı.
  • gelir vergisi, kendisi çalışıp kazananlar için (yani biz köleler için) alınan bir vergidir.
    söz konusu hanımefendi kendisi çalışmıyor ki vergi ödesin.
  • 6 ayda benim maaşımdan kesilen vergi bunun iki katıdır, hangi sisteme göre vergilendirme yapılmış anlamak çok zor.
  • hemen hemen bütün kendi işini yapanlar böyle. ev araba herşey şirket üstüne oldugu için havuzlu lüks sitelerde oturmalarına rağmen toki başvurusunda bulunanı da gördük, sistemde asgari ücretli göründüğü için özel okul teşviği alanı da gördük. harcadıkları her kalemi de vergiden düşüyorlar. maaşlı çalışanlar hiçbirseyden faydalanamıyor çünkü herşey belgeli. memursun diyelim tokiye basvuramıyorsun çünkü gelirin açık açık görünüyor. şirket sahibi ise ayda bilmem kaç bin geliri olmasına rağmen sistemde asgari ücretli diye bir de tokiye basvuruyor. yukarda biri yazmış gerçekten devletin kasası çalışanlar sayesinde dönüyor. ticaret yapanlar işin kaymağını yiyor.

    bu entryme dm den istifa et işini kur diye cevap gelmiş. artık vergi kaçırmak, usulsüzlük bu kadar normal olmus. öyle ki sanki yapılan usulsuzluge iştahımız kabarmış da yapamıyormusuz gibi algılanmış.
  • benim ayda ödediğim vergiden az olan vergidir.
  • ya niye gündem yapıyorsunuz ?
    yazmayın böyle başlık altlarına ve engelleyin bu kişileri ya !
    şeyma subaşı ,
    dilan polat,
    kerimcan…..
    liste uzar gider . niye beynimize boş bilgiler sokuyorsunuz? bu insanları araştırmak zorunda kalıyoruz !

    not: genel olarak yazılanlar ile aynı düşünce de olduğum için yazdım . devlet bilmiyor mu? bu insanlar durup dururken mi bu kadar zengin oluyor ? hadi takipçilerinden zengin olanlar da varda bunları kim zengin yaptı? bir düşünün . döngüye gel.
  • bunlarin ne mal oldugunu devlet tespit etmemis mi, milletin uyandirmasiyla mi gerceklesiyor? maliye bakanligi ne is yapiyor? masak ne is yapiyor? yasadisi bahis oynayanlari mi tespit ediyorsunuz?
hesabın var mı? giriş yap