• merkezi izmir'de bulunan, yamaha, line 6, zildjian ve prs gibi markaların türkiye distribütörü firmadır. http://www.do-re.com.tr/ adresindeki sitesinden de alışveriş yapılabilir.
  • kendilerine http://www.do-re.com.tr/ adresinden ula$ilabilir...
  • mesa boogie'nin sitesine göre türkiye distrübtörleri bu firmadır. ancak sitelerinde mesa boogie namına tek bir ürün dahi yoktur.
  • ataşehir mağazaları yaya trafiğinin olmadığı bir yerde konuşlandığından sessiz, sakin alışveriş yapılabilir bir mağazadır. ayrıca mağaza sorumlusu enstrüman yapımı eğitimi aldığından keyifli sohbet de edilebilmektedir.
  • beşiktaş mağazasına google maps'ten bakıp "iki adım yol, barbaros bulvarı'ndan yürürüm" demek büyük yanlışmış. zira yol iniş ve çıkışlarla doludur, ananızı ağlatır*.

    ayrıca kendileri hohner'in de türkiye dağıtımcılarından* biridir. çeşit çeşit mızıkaları görünce insanın yüzü gülüyor valla.
  • kızıltoprak şubesinde şaka gibi adamlarım çalıştığı müzik market.yaklaşık 4-5 kişiden teyit ettim.adamların umurunda değil satıp, satmamak gayet relax takılıyorlar.özellikle gitar müşterilerini ekseriyetle iplememezlik durumu var.

    akustik gitar almak istiyorsun sana sormadan teşhir ürünü olan bir gitarı paketlemeye kalkıyor.3000 tl'lik elektro gitar siparişi vermeye çalışıyorsun , "valla ne zamana gelir bilemem. " gibi absürt bir cevap veriyor.pocket pod için adaptör soruyorsun , paketin içinden çıktığını iddaa ediyor.

    oranın kirasını nasıl ödüyor bu adamlar çözebilmiş değilim.
  • garanti kapsamında bir çift godin gitar burgusu için beni 4 ay bekleten firma. hiç de çekinmem yazarım, "kalite" olmak kolay değildir.
  • schecter'i getirdiği ilk zamanlarda üst seriden bir modelini defalarca sipariş etmeye çalıştığım ancak bana kesinlikle dönüş yapmayan; uyardığımda ise "unutmuşuz be abi" ya da "sizi hatırlamıyoruz" tarzı muazzam cevaplarla gelen muazzam işletme.

    sonra isyan ediyorsunuz millet neden ebay'den gitar getirtiyor diye. yarı yarıya ucuz olmasını çoktan geçtim, adamlar taa öteki kıtadan attıkları maillerde bile senden daha ilgili be dore, biz ne yapalım?
  • 1 hafta önce telefonla verdiğim siparişten sonra "biz sizi arayacağız" deyip ortadan kaybolmuş kuruluş. sıkıyorsa arasınlar bakalım bu saatten sonra.
  • tüneldeki mağazasını oldukça seviyorum. gitar denemeye gittiğinizde, hem o gitarı rahat rahat çalabilmeniz için ellerinden geleni yapıyorlar, hem de sorduğunuz soruları oldukça hevesli ve detaylı bir şekilde cevaplayıp sizi bilgilendiriyorlar. ayrıca schecter dışında prs'in de distribütörlüğüne sahipler. sırf amerikan prs deneme imkanı sundukları için bile 10 numara bir mekan gözümde.
hesabın var mı? giriş yap