• puslu kıtalar atlası'nın arka kapağında yer alan kare bulmacada, soldan sağa doğru çıkmış üç kelime ile oluşturulan cümle.
  • çok ama çok kaliteli bir blog sitesi. yazarı dünyayı gezmektedir. şuan hindistanda olur kendileri. yanında huzur bulunan , umursamazlığına özenilen, özgürlüğünden fevz alınan çok da iyi bir dosttur kendileri. hem psikolog, hem yazar, hem yönetmen, hem fotoğrafçı... okuyun görün derim
  • http://www.dunyabirmasaldir.com/…-elime-mum-diksin/

    http://www.dunyabirmasaldir.com/…ala-komsu-yasamak/

    süper, şahane bir blog sitesi, son yazıları ayrıca güzel, dışarıdan bir göz, ne olup bitiyor kısa ve öz anlatmış.

    yazılarının devamını dilerim...

    son olarak derim ki: oku...
  • twitter da gezinirken rastladığım linkle ufkumu bi kaç kat artıran sevgili blog. yazılarına söyle bir göz gezdirdim gayet mantıklı ve bilimsel dayanaklarla yazıyor.

    yarışmaya kamboçyadan katılan arkadaşımızı kutluyor ve yazılarının devamını diliyoruz.

    adam haklı beyler
  • gezi ve her şey sitesi. sitenin sahibi çantasındaki nargile ile ülke ülke dolaşan bir backpacker. iki kilo (bkz: al fakher) tütünü karşılığında envai çeşit konu üzerine danışmanlık yapar. beyoğlu-kadıköy dolaylarında takılır. güzel kızların mıknatısı, iflah olmaz bir hovardadır.
  • daha önce dolar eylülde 8 lirayı görebilir başlıklı clickbait(!) yazısı doğru çıkan ve önceki tahminlerinde de doğru sonuçlar tutturan arkadaş. ilk yazısıyla taşak geçenler olmuştu, son yazısında da dolar 100 görebilir isimli bir clickbait yazısı daha bulunuyor. kendisiyle taşak geçmek isteyenlerin taşaklarını sahneye bekliyoruz.iyoruz.
  • kendisine buradan teşekkür ediyorum mevduatımın bir kısmına dolar 3.50 lerden 30k dolar almıştım kendisine inanıp iyiki de almışım yarı yolda kalmadım. ancak son yazısı açıkçası çok korkuttu. zaman ile ilgili bir takım hesap hataları var ama insanların göremediğini görme konusunda yetkin olduğu kesin. umarım bu sefer de haklı çıkmaz.
hesabın var mı? giriş yap