• çok üzüldüm yazık adama
  • böyle olsun yani hıııı böyle mi olsun
  • allah'tan belediye başkanı dedirtmiştir. mazallah bu zihniyet cumhurbaşkanı falan olsa kendine kaçak saray yaptırır.
  • konumunun verdiği prestiji arabası çökertiyor diye isyana bürünmüş. isyan ettiği araba da passat. herkesin audisi var ben yanlarına passat mı çekeceğim diyor.

    o da haklı aslında. bunca bolluk içinde benim payıma bu mu düşüyor demekte haklı.

    ayrıca;

    (bkz: iftarda yemek bulamadığı için kendini asan baba)
  • (bkz: anlayamazsınız)

    düzce'ye gram hizmet etmemiş başkanın yaptığı konuşma. pardon unutmuşum 745 bin lira maliyetli 10 metre yüksekliğinde bi saat kulesi yapılmıştı. tabi aynı saat kulesi ankarada 110 bin liraya yapılınca yolsuzluk iddaları falan olmuştu ama bunları söyleyenler düzcemizin gelişmesini istemeyen cehape zihniyetidir.
  • düzce'nin nüfüsu 200.000.

    belediye başkanı muhtemelen 1 milyonluk araba istiyor passat falan beğenmiyor.

    1.000.000 tl / 200.000 : 5 tl

    bu da demektir ki fakir zengin demeden her düzceli'nin cebinden 5 lira bu adamın keyfi için çıkacak.

    kışın kar altında okula yırtık ayakkabı ile gelen milyonlarca çocuk varken bu memlekette fakir çocuklarına ayda 60 lira, zengin çocuklarının özel okul taksidi için yılda 5-7 milyar arası destek ayıran devletin belediye başkanıdır bu vatandaş. şimdi saçma salak şaşırmış rollerine girmeyelim.

    bebeler yalın ayak okula giderken, memlekette zenginler banka askerliği yaparken; fakirler 18 bin lira toparlayamayıp evde eşini 6 aylık bebesini bırakıp askere gitmek olan 20 yaşında delikanlılar şehit olurken, arap kralı için 3 günlük yas ilan eden fakat 3-5 mehmetçik öldü diye meclisi mi toparlayacağız diyebilen, diyanet işlerini başkanının trilyonluk mersedesi için 300-500 milyar çerez parası diyen; memlekette bu kadar yoksul insan varken kendine saray yaptırabilen ve cebinde dolmuş parası olmayan sevgili vatandaşlarım bu zihniyeti destekledikçe bu halkın seçtiği temsilciler bizim paramızla alınan passatları dahaa çooooook beğenmez.

    binin ulan binin. mercedeslere binin, düzce'ye mercedes de yakışmaz, ferrari'ye binin, lamborgini'ye falan binin düzceyi daha iyi temsil edebilmek için.

    elin gavur papası bilmem kaç milyar hristiyanı temsil etmiyor ya, o linea'ya binsin, bizim diyanet işleri başkanı koltukları masaj yapan mercedes'e binsin, düzce belediye başkanı audi'ye binsin.

    sen kimin parasıyla, sen evine ekmek götüremeyen hangi babanın 5 lirası ile audi'nin yanına mercedes çekiyorsun, hiç düşünme başkan efendi.

    yiyin efendiler yiyin. bu işin öteki tarafı da var. allah sizi ıslah etsin.
  • peki illa audi olacaksa neden a4 değil de direk a8 den başlıyorsun? hemde long olanından.

    avrupa ülkeleri için bile lüks bir otomobil.
  • passatı itin götüne sokan belediye başkanının dramı. bugün 55 dakika otostop çektim fakülteden metroya inebilmek için sinirlerimi bozdu dengesiz.
  • akıllara getirmiştir:
    anlayamazsınız
hesabın var mı? giriş yap