• edremit-zeytinli'de gerçekleşen fuar. katılımcılar gün gün şu şekilde:

    5 ağustos, cumartesi
    abdüllatif şener, ezgi çataltepe, ibrahim kaboğlu, inci aral, haluk pekşen, kemal akkurt, mehmet fatih maçoğlu, mehmet özgür ersan, merdan yanardağ, mustafa tanju bal, namık havutça

    6 ağustos, pazar
    barbaros şansal, enver aysever, onur behramoğlu, gülsen tuncer, engin ayça

    7 ağustos, pazartesi
    ayşe sucu, barbaros şansal, orhan sarıbal, şaban sevinç, şahika çağlar, zeynep altıok

    8 ağustos, salı
    ayşe sucu, barış karadeniz, bülent tanık, ergün poyraz, feyza hepçilingirler, filiz sonsuz, gürsel tekin, mehmet tüm, muharrem ince

    9 ağustos, çarşamba
    prof. anıl çeçen, akif hamza çebi, prof. kemal kocabaş, murat karayalçın, necdet saraç

    10 ağustos, perşembe
    ali yıldırım, alper taş, arzu çerkezoğlu, can ataklı, fikri sağlar, öner yağcı

    11 ağustos, cuma
    aslı erdoğan, ataol behramoğlu, ayşegül tözeren, erdoğan aydın, şükrü erbaş, yaşar seyman, zübeyir kındıra

    12 ağustos, cumartesi
    erdoğan aydın, hanefi avcı, ihsan eliaçık, nuray sayarı, sabih kanadoğlu, saygı öztürk, seray şahiner, sinan meydan

    13 ağustos, pazar
    ahmet yavuz, ali semih çetin, ali türkşen, filiz ali, ihsan eliaçık, mehmet ali çelebi, mustafa önsel, nihat ertem, nuray sayarı, zübeyir kındıra

    http://www.edremit.bel.tr/…it-kitap-fuari-basliyor/

    edremit kitap fuarı bu yıl “ölmez ağacın gölgesinde kitap” sloganıyla 4-13 ağustos 2017 tarihleri arasında edremitlilerle buluşmaya hazırlanıyor.

    4 ağustos cuma günü saat 20.00’de zeytinli altınkum meydanı’nda kapılarını açacak fuara 60’ın üzerinde yazar, gazeteci, milletvekili ve belediye başkanının yanı sıra körfezden de 30’a yakın yazar ve şair katılacak.
  • ikincisi, bu yıl 13 ağustos'ta açılacak olan fuar. yine aynı yerde yapılacakmış.
  • ikincisinin bahsedildiği gibi 13 ağustos pazartesi günü başladığı etkinlik.
    dün gerçekleştirilen ilk etkinlikte yer alanlardan olan enver aysever'i aykırı sorulardan beridir görmediğim için sakallı haline alışmam biraz vakit alsa da kendisinin tabiri caizse gaz konuşmalarıyla beni gülümsetmiştir ve kendisini alkışlattırmıştır.

    "ölmez ağacın gölgesinde kitap" mottosuyla başlamış olan fuar bu sene sabahattin ali anısına "sabahattin ali yılı" olarak adlandırılmıştır.

    bu gün saat 19:00'da zeytinli altınkum meydanı'nda düzenlenecek olan etkinliğin programına ise buradan ulaşabilirsiniz
  • https://www.edremit.bel.tr/…-13-agustos-ta-basliyor

    bu yıl beşincisi düzenlenen kitap fuarı, 13 ağustos'ta başlıyor. onur konuğu emre kongar olan fuarda yine her zamanki gibi paneller, söyleşiler ve imza günleri de gerçekleşecek, birçok yayınevi de stand açacak. altınkum'da düzenlenecek fuara yine ring seferleri de olacak.
  • her yıl mahallemizde gerçekleştirilen fuardır.
  • bu yıl da yapılacağı gayet kaç gündür duyurulmasına rağmen bugün bir anda tasarruf tedbirleri adı altında iptal edildiği açıklandı belediye tarafından.

    kitap fuarı olması gereken etkinliği yarı festival gibi düzenlemelerine gerek de yoktu aslında, geçen yıl bir ara insanlar göbek atıyor, bir yazarın neredeyse stand-up'a çevirdiği söyleşisinde taklitler şakalar şiveler gırla gidiyordu. normal, kaliteli bir kitap fuarı düzenlemek bu kadar masraflı ve zor bir hale geldiyse ilginç bir durum. personel servisi, su, temsil ve tören masrafı yüzünden bu karar alınmış. gerçekten ilginç, epey eski bir otobüs saat başı ring seferi yapıyordu, plastik sandalyelerde oturup söyleşilere katılıyorduk, suyu da paramızla alıyorduk oysa.

    editle gelen ek: belediye bu arada ücretsiz düzenlediği yüz yogası, cilt bakımı kurslarını filan iptal etmemiş, onlar aynen devam ediyor. daha geçen hafta da ilişki koçluğu ile ilgili bir konferans vardı, katılım ücretsiz. hatta pehlivan ve deve güreşleri ile ilgili de etkinlikler daha geçtiğimiz günlerde yapıldı. hiçbiri tasarruf tedbirlerinden etkilenmiş gibi durmuyorlar doğrusu.
hesabın var mı? giriş yap